Af Finn Bjørvig Hansen - 13/07-17 20:12

Lille Georges mor blev dræbt i ulykke: Nu elsker HELE verden ham Lille Georges mor blev dræbt i ulykke: Nu elsker HELE verden ham

En forældreløs baby-wombat har varmet hjerterne hos folk i hele verden i en Facebook-video, der er blevet set mere end 40 millioner gange.

storybild

Denne lille wombat - et pungdyr, der lever i den sydøstlige de af Australien - er også blevet reddet, efter dens mor blev dræbt af en bil. (Billede: BARBARA WALTON)

Han er blevet et år gammel, og dens påfund er blevet et enormt hit på de sociale medier.

Georg var stadig i sin mors pung, da moren blev ramt og dræbt af en bil sidste år, men heldigvis blev han fundet af en kvinde og afleveret til den australske reptil-park, nær Sydney. Det skriver straitstimes.com.

Der blev general manager Tim Faulkner hans nye 'familie', der sørgede for den mælk, han behøvede, og alt det krammeri, han havde behov for.

Det er en video af George, der følger efter Faulkner, får sin mave skrubbet og tygger på hans sok, der har skabt det massive sociale media-hit. Det har nu fået parken til at genindspille videoen for at markere hans første fødselsdag.

Siden den nye version af den 'gamle' video blev delt tirsdag aften, er den nyeste version allerede blevet set over en million gange.

»Det er hele tiden et hit og et miss med disse små forældreløse. Det er svært at vide, om de er blevet udsat for sygdomme, er underernæret eller blevet såret undet en ulykke,« siger Faulkner.

»Han har klaret sig igennem som en rigtig mester. Jeg er så stolt over den Australske ambassadør, George er blevet. Han har stjålet alle vore hjerter.«

George er en såkaldt Common Wombat, der ikke er en truet dyrerace i Australien.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
Se billederne: FCM hyldet i stor stil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx