Af - 29/07-16 07:17

TV: Stærke billeder! Her bliver mand spiddet af aggressiv tyrTV: Stærke billeder! Her bliver mand spiddet af aggressiv tyr

En ung mand er blevet alvorligt kvæstet, efter han fredag blev slynget i luften og spiddet af en 400 kilo tung tyr. Hændelsen sætter endnu en gang fut i debatten om tyreløb.

Under en festival i den mexicanske by Xico blev en ung mand angrebet af en tyr bagfra, og slynget cirka tre meter op i luften. Tyren vender tilbage, og borer sit horn ind i den forsvarsløse mand. Det dramatiske optrin blev filmet på en mobiltelefon.

Tyrefægter stanget ihjel: Nu skal hele tyrens familie slagtes
Tyrefægter stanget ihjel: Nu skal hele tyrens familie slagtes

I videoen ses manden jage en tyr på en indhegnet vej, før han giver op og begynder at gå stille og roligt. Hvad han ikke har set er, at en anden tyr kommer løbende bag ham. Snart rammer de 400 kilo oksekød med fuld fart, og manden falder til jorden med voldsom kraft.

Tyrefægter stanget ihjel på direkte tv
Tyrefægter stanget ihjel på direkte tv

Tilskuere prøver at komme den tilskadekomne til undsætning, men uden held. Tyren nærmer sig manden, og stanger ham i siden, så han vender sig om og afslører en stor pøl af blod.

Til sidst i videoen bliver den kvæstede mexicaner trukket væk fra vejen, og et langt blodspor følger hans livløse krop. Ifølge Mirror blev tyren efterfølgende ofret.

GALLERI: Her vinder tyren over tyrefægteren
GALLERI: Her vinder tyren over tyrefægteren

Beredskabschef Ricardo Maza Limon har til avisen Yucatan oplyst, at den unge mand overlevede angrebet, men pådrog sig en alvorlig skade i hovedet.

Spansk region forbyder tyredrab under festival
Spansk region forbyder tyredrab under festival

Tyreløb dræber mange mennesker årligt, og praktiseres i lande verden over. Tidligere på måneden blev den spanske tyrefægter Victor Barrio stanget i brystet på direkte tv, og betalte med den højeste pris - sit liv.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx