Af Miss Vanilla, blogger - 11/09-16 09:34

KLUMME: Onani er din bedste venKLUMME: Onani er din bedste ven

Miss Vanilla har et godt råd til dig.

storybild

Miss Vanilla fra missgrey.dk har lavet dagens klumme:

Kære læsere!

I dag sætter vi fokus på en hed omgang singlesex med dig og dine fingrer eller din yndlings dildo – og hvorfor netop dette er super sundt for dig.

Utroligt mange unge piger og for den sags skyld unge kvinder har problemer med decideret at indrømme de rører ved sig selv. Hvorfor egentligt dette? For mange er det pinligt at pille sig lidt mellem skamlæberne, på trods af at det jo er en hel naturlig ting. Og vi skal da slet ikke snakke om det da! Er vi virkelig blevet så snerpede og kommercielle i den danske kernefamilie, at sex slet ikke er en ret der serveres bare engang imellem på bordet?

LÆS OGSÅ: Derfor skal du droppe at spille kostbar

Pik i fisse – vi skal snakke om det!
Det er så utroligt vigtigt at få aflivet alle de sexmyter der er omkring sex så tidligt som muligt og intet mindre er det vigtigt at du lærer dig selv at kende. Det er ikke meget sværere end at smide trusserne og et spejl mellem benene. Så går du ellers forsigtigt igang med at rode lidt rundt og mærke efter hvad der føles godt og rart. Det er også ned af denne vej at du finder ud af hvordan du opnår en orgasme. Faktisk har vi her på Missgrey skrevet en guide til dig som måske endnu ikke har oplevet en: Sådan får du en orgasme

Men ikke nok med at det er vigtigt at du kender dine egne knapper og kan tage disse egenskaber med ind i dit sexliv – så snak om det! Måske mor og far ikke lige er de oplagte kandidater her, men en god ven eller veninde som du ved du kan snakke med disse ting om. Find ud af hvad andre gør, tag ved lære af det og find ud af at vi alle er forskellige.

LÆS OGSÅ: Sex på første date

Ikke kun for jomfruer
Onani er for alle, unge og gamle. Jeg selv har nærmest dagligt hygge-med-mig-selv-tid og øver mig i at lære mig selv og alle mine knapper bedre at kende. Jeg vil nemlig super gerne tage det ind i mit sexliv med Mr. Teddy og undervise ham i hele mit nedre styresystem. På det sidste har vi nemlig eksperimenteret med at opnå en sprøjteorgasme, men det er ikke rigtigt lykkedes.

Men ned af denne vej er det gået op for Mr. Teddy og jeg at jeg har super svært ved at slappe af under sex. Jeg spænder utrolig meget i mit underliv, som en reaktion på at det føles godt eller som en metode til at opnå en orgasme. Jeg har nemlig fundet ud af at spænder jeg op i underlivet så opnår jeg hurtigere en orgasme. Men det gør også at jeg nogle gange ikke helt mærker efter når vi har sex – jeg tænker kun på orgasmen.

LÆS OGSÅ: Sådan giver du ham et uforglemmeligt handjob

Du kunne lære noget nyt..
Så hvordan kan det at jeg kender mig selv noget bedre ikke andet end at gavne vores sexliv? Mr. Teddy er jo ikke tankelæser og selvom han kender min nedre region temmeligt godt og inspicerer den ofte – så kan man altid lære noget nyt. Og ærligt så tager det at undersøge sagen selv en hel del af presset fra en horny mand på siden som ligger ivrigt og hiver i dillermanden og venter på resultater…

Så pige eller kvinde. Send kæresten væk eller hvis du bare er palle alene i verden (single) så smid mormortrusserne, træk gardinerne for og brug masser af kvalitetstid med din aller ædleste del. Husk også at resultaterne ikke nødvendigvis ikke kommer med det samme, og sørg for at du ikke kun onanerer for at opnå en orgasme – målet er at lære sig selv bedre at kende!

Håber i alle har en fantastisk lørdag derude! For spørgsmål smid en kommentar nedenunder eller send en mail på mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx