Af - 07/04-17 15:11; Opdateret: 07/04-17 19:34

Lastbil kører ind i menneskemængde i StockholmLastbil kører ind i menneskemængde i Stockholm

En lastbil er kørt ind i en folkemængde i Drottninggatan i det centrale Stockholm. Det skriver Aftonbladet. Der meldes om tilskadekomne, oplyser politiet.

En lastbil har fredag eftermiddag påkørt personer på Drottninggatan i det centrale Stockholm. Der er meldinger om flere tilskadekomne og tre dræbte.

Det skriver Aftonbladet og Expressen.

»Jeg så mindst tre døde, men der er sandsynligvis flere. Her er fuldstændig kaos,« siger radiorapporteren Martin Svenningsen fra svensk P4 til Ekot og fortsætter:

»Jeg så hundredevis af mennesker, som løb. De løb for livet. Jeg begyndte også at løbe derfra.«


Ifølge Aftonbladets rapporter siger politiet på stedet, at der er mistanke om en terrorhandling.

- En lastbil har påkørt personer på Drottninggatan i nærheden af Klarabergsgatan. Der har været meldinger om skyderi, men det er ikke bekræftet på nuværende tidspunkt. Det er sket ved Åhlens centralt i byen. Der er tilskadekomne, men vi har ikke yderligere detaljer om situationen og antallet af tilskadekomne, skriver Stockholms politi på deres hjemmeside.

Ifølge Expressens rapporter på stedet råber politiet til alle mennesker omkring Drottninggsgatan, at de skal 'kaste alt fra sig og løbe væk'.

Flere bevæbnede betjente, som stod ved stormagasinet Åhléns, begyndte at affyre skud, rapporterer Aftonbladets journalist på stedet. Samtidig begyndte folk at løbe, lyder det.

»Jeg gik på hovedgaden, da der kom en stor lastbil ud af ingenting,« siger øjenvidnet Dimitris til Aftonbladet og fortsætter:

»Jeg kunne ikke se, om nogen kørte den, men den kom ukontrolleret. Jeg så mindst to blive påkørt. Jeg løb derfra så hurtigt, jeg kunne.«

På stedet lugter der af røg, og det er tåget, lyder det fra Aftonbladets journalist.

Towe Hägg fra Stockholms Politi bekræfter at der er flere tilskadekomne. Politiet fik meldingen om lastbilen klokken 14.53.

/ritzau/


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gravid tv-dommer måtte trække sig fra...
bt.dk
Danmarks sejeste 11-årige? Tobias er...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Politiet lader bøderne regne over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx