Af - 08/07-16 11:09

Børnene tør ikke gynge: Se farens uhyggelige film fra tom legepladsBørnene tør ikke gynge: Se farens uhyggelige film fra tom legeplads

Et videoklip fra en legeplads er set mere end fem millioner gange.

Bildstrecke im Grossformat »

Det skulle bare have været en hyggelig stund på legepladsen.

Men da en far og hans børn så, hvad der foregik uden for deres bil, fortrød de og holdt sig inden døre. Legepladsen var ganske enkelt for uhyggelig at besøge.

I stedet for at lege med børnene filmede faren fra tryg afstand de tomme gynger, og det kunne alle følge med i direkte på Facebook. For selvom den lille børneoase var forladt for mennesker, var der på uforklarlig vis øjensynligt gang i særligt en gynge, og det kunne faren ikke lade være med at filme.

LÆS OGSÅ: Mystisk video får nettet til at gyse

Til trods for, at øvrige gynger står så godt som stille i videoklippet, var der masser af liv i én af dem, og det skyldtes ikke vinden, da det var næsten vindstille ifølge faren og manden bag videoen, Scott Denton.

Han synes ikke selv at være i tvivl om, hvad der foregår på klippet, som han har døbt ‘spøgelse på legepladsen.’

LÆS OGSÅ: Mand finder uhyggeligt billede på sin nye iPhone

Hvad der får gyngen til at bevæge sig er uvist. Hvis du har et bud på årsagen, så del det gerne i kommentarerne under artiklen. Se videoen, der er delt over 100.000 gange og set hele 5,8 millioner gange, her.

LÆS OGSÅ: Mand tog billede på kirkegård: Han gøs, da han kiggede nærmere på det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx