Af - 22/01-17 13:05

Topblogger hyldes for sine 'stygge' behårede bryster på InstagramTopblogger hyldes for sine 'stygge' behårede bryster på Instagram

Nu må Instagram ikke slette billedet på grund af mine stygge, kvindelige brystvorter, skriver hun.

Instagrams regler om, at man ikke må vise kvindelige brystvorter på billeder, har gennem længere tid mødt stor kritik fra mange kvinder, som kæmper for ligestilling og fokuserer på, at kvinders bryster ikke må seksualiseres og censureres.

En af de seneste, der har kastet sig ind i 'free the nipple'-debatten, er den svenske toppblogger Alexandra Nilsson, bedre kendt som Kissie.

Zara Larsson om frækt billede: Hvorfor bruge BH når mine bryster er så gode?
Zara Larsson om frækt billede: Hvorfor bruge BH når mine bryster er så gode?

På et billede, som lige nu er blevet delt mere end 15.000 gange og har høstet et hav af postive kommentarer, står hun topløs i badet, men har redigeret et par mandlige brystvorter ind på sin overkrop.

- Thank God for the manly nipple! Nu må Instagram ikke slette billedet på grund af mine stygge, kvindelige brystvorter. For dem er der alligevel ingen, der gider at se, skriver Kissie, som har over en kvart million Instagram-følgere.

Hvad ser du på billedet? Det siger alt om, hvad slags menneske, du er
Hvad ser du på billedet? Det siger alt om, hvad slags menneske, du er

På hendes blog, der er en af Sveriges mest læste, uddyber hun:

- Mine provokerende og ikke-accepterede bryster dækkes af et par majestætiske, behårede bryster med meget mandlige brystvorter. Dem må man vise, mens kvindelige brystvorter må dækkes, fordi det kan skabe stærke følelser hos det modsatte køn, skriver hun.

Der findes 8 slags brystvorter: Hvilken type har du?
Der findes 8 slags brystvorter: Hvilken type har du?

Den populære svenske blogger er blot en af mange kendte kvinder, som har engageret sig i kampen for at få Instagram til at fjerne deres regler om, at brystvorter ikke er tilladte på brugernes billeder.

For et par et par uger satte en anden kendt svensker, sangerinden Zara Larsson, også fokus på 'free the nipple'-problematikken, da hun delte et billede på Instagram, hvor hun havde en hvid skjorte på uden BH, så man kunne ane hendes brystvorte.

- Jeg ved, at du kan se min brystvorte. Det jeg ikke forstår er, hvorfor folk bliver så oprørt over det. Hvis en brystvorte fascinerer dig så meget, så bøj dit hoved og se ned på din egen. Og hvorfor skulle jeg bruge BH, når mine bryster er så gode, at de ikke behøver støtte fra en BH? De er uafhængige og stærke, skrev hun til billedet, der udløste en storm af likes og positive kommentarer.


Chef for Instagram, Kevin Kevin Systrom, har tidligere sagt, at det faktisk er Apple som er den største grund til, at Instagram ikke tillader billeder af kvinders brystvorter.

Kirurger: Denne bryst-trend bliver stor i 2017
Kirurger: Denne bryst-trend bliver stor i 2017

Det er hovedsagelig på grund af reglerne i App Store, som kræver, at al nøgent indhold skal have en 17-års aldersgrænse. Instagram har en aldersgrænse på 12 år og en masse yngre brugere, som de ikke ønsker at miste.


LÆS OGSÅ: Nettet grubler over mystisk Kylie Jenner-foto: - Addd, hvad er det!?

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller viser brystvorter på den røde løber

LÆS OGSÅ: Derfor har du skæve bryster og forskellige brystvorter

LÆS OGSÅ: Nu vil modeverdenen have kvinder til at dyrke denne bryst-trend

LÆS OGSÅ: Nina Agdal poster sit frækkeste nøgenfoto til dato

LÆS OGSÅ: Instagram-konto slipper brystvorterne fri

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Dansker sætter verdensrekord - og den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx