Af - 28/03-17 20:51

London-terroristens hustru bryder endelig tavsheden efter blodbadLondon-terroristens hustru bryder endelig tavsheden efter blodbad

Konen til den 52-årige Khalid Masood, der stod bag sidste uges terrorangreb i London, hvor fem personer inklusiv ham selv mistede livet, taler nu for første gang.

Scotland Yard har identificeret den 52-årige Khalid Mansood som gerningsmanden bag angrebet i London. Her ses hans dødskørsel, hvor han pløjede adskillige tilfældige fodgængere ned. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

'Trist og chokeret'

Sådan lyder det ifølge flere britiske medier, heriblandt BBC, i en erklæring fra Rohey Hydara, der var gift med 52-årige Khalid Masood, som pløjede en personbil ind i en større menneskemængde på Westminster Bridge i London og senere stak en betjent ned.

Enken udtrykker desuden sin kondolence til familien for ofrene og ønsker de sårede 'god bedring'.Rohey Hydara, der menes at være Khalid Masoods anden kone, har udsendt sin erklæring genmnem politiet og beder i samme ombæring om ro fra pressen, fordi det er en svær tid for familien - særligt hendes børn.

X Factor-finalist i brøler: Sendte meget uheldig besked efter terror i London
X Factor-finalist i brøler: Sendte meget uheldig besked efter terror i London

Mandag var moderen til Khalid Masood ude og udtrykke sin dybeste medfølelse til ofrenes pårørende, da hun fortalte, at hun havde grædt mange tårer for de mennesker, der blev fanget i tragedien.

Islamisk Stat har været ude og tage skylden for angrebet, men ifølge det britiske myndigheder er der intet, som indikerer, at der skulle være en forbindelse mellem Khalid Masood og terrorbevægelsen.

13 personer er ifølge BBC fortsat indlagt på hospitalet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Derfor skal du måske ikke drikke juice
bt.dk
To købere vil genrejse dansk tøjmærke...
bt.dk
'Jeg er gravid i syvende måned - og...
bt.dk
Buschauffør blev stoppet med meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx