Af - 15/10-16 13:58

Skål! Her flyder vinen nu ud af en hane - helt gratis - og døgnet rundtSkål! Her flyder vinen nu ud af en hane - helt gratis - og døgnet rundt

En italiensk by har lige gjort sig selv til drømmedestination nummer ét på rejse- og vinglade danskeres lister.

Bildstrecke im Grossformat »

En italiensk by har åbnet en fontæne i byen, hvor der strømmer rødvin ud 24 timer i døgnet, og vi undrer også allerede over, hvorfor Danmark ikke har taget denne forrygende opfindelse til sig endnu.

Det er ifølge TheLocal Italiens første af sin slags, og det bedst af det hele? De store mængder rødvin, man kan indtage er HELT gratis.

Ny forskning: Denne alkohol-drik er god for hjernen
Ny forskning: Denne alkohol-drik er god for hjernen

Hvis du allerede nu undersøger flybilletter i jagten på gratis vin, kan du passende købe billetter til Rom og tage et tog ind i landet.

Fontænen ligger nemlig i byen Caldari di Ortona i Abruzzo-regionen - og lige på den populære pilgrimsrute 'Cammino di San Tommaso', så man kan få en god spand vin efter en lang gåtur.

Professor: Gymnasiedruk kan skade de unge for livet
Professor: Gymnasiedruk kan skade de unge for livet

'Vin-fontænen er en velkomst, vin-fontænen er poese', skriver Dora Sarchese, vingården der har installeret fontænen, på deres Facebook-side.

Her skriver de også, at det ikke er et sted for 'fuldebøtter' eller 'spradebasser', og at det heller ikke er et stunt for at få PR. Det handler bare om at gøre noget godt for de mange rejsende, der kommer forbi på deres pilgrimsfærd.


LÆS OGSÅ: 10 gode grunde til at drikke vin i aften

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx