Af - 05/09-16 18:29

Kirurg lavede verdens smukkeste ansigt: Huggede 90% fra NinaKirurg lavede verdens smukkeste ansigt: Huggede 90% fra Nina

Heldigvis griner den 27-årige selv af plastikkirurgen.

Bildstrecke im Grossformat »

Her kan man se, hvordan den engelske plastikkirurg havde sammensat det, som han kaldte for det mest eftertragtede kvindeansigt. Sandheden var dog en temmelig anden.

En skønhedskirurg fra Storbritannien påstod, at han havde konstrueret det mest eftertragtede ansigt ud fra sin kunders ønsker, men i virkeligheden var der blot tale om et ansigt, der var hugget fra en skuespillerinde.

Det skriver Metro.

Keira Knightleys øjne, Angelina Jolies kinder og hagen fra Selena Gomez. Det er blot nogle af de ønsker som tusindvis af kvindelige patienter hos plastikkirurgeren Julian De Silva har ønsket sig.

Her det mest perfekte kvindeansigt
Her det mest perfekte kvindeansigt

Ud fra det havde han konstrueret et ansigt som skulle være efter det mest eftertragtede ansigt blandt kvindelige kunder på den kosmetiske klinik.

Flere læsere mente dog, at den britiske kirurg ikke havde brugt særlig meget tid i photoshop på at komponere idealbilledet af en kvinde. Blandt andet hos metroxpress' egne læsere var der flere, der mente, at der var tale om den 27-årige bulgarsk-canadiske skuespillerinde Nina Dobrev.

Skuespillerinden er blandt andet kendt fra tv-serien Vampire Diaries. Det påpeger en bruger på Twitter.

12-årige William bliver kaldt 'verdens smukkeste dreng'
12-årige William bliver kaldt 'verdens smukkeste dreng'


Heldigvis har kvinden bag det skjulte ansigt ikke taget det så tungt, at hendes ansigt kraftigt har inspireret den britiske plastikkirurg.


LÆS OGSÅ: Her er hun! Danmarks smukkeste OL-babe

LÆS OGSÅ: Er det Danmarks smukkeste camp? FEM modeller i ET telt

LÆS OGSÅ: Her er verdens smukkeste mand

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx