Af - 27/09-15 19:38; Opdateret: 27/09-15 20:18

'Upassende' 10-årig: Hun er så sjov at internettet gløder'Upassende' 10-årig: Hun er så sjov at internettet gløder

Saffron Herndon er en lysende stjerne i USA, efter hendes ‘upassende’ jokes har fået hende til at gå viralt.

Bildstrecke im Grossformat »

- Online dating er hårdt. Hver gang jeg møder en, ender de i spjældet.

Sådan lyder en af de mange jokes, som har gjort Saffron Herndon berømt henover sommeren. Normalt ville man grine og trække på skulderen, men Saffron Herndon er 10 år gammel og insisterer på, at hun skriver sine jokes selv.

Store internetmedier som Buzzfeed har hevet fat i det unge stjerneskud, og den massive hype overrasker, men får hende ikke til at hvile på de berømte laurbær.

- Jeg har det fan-ta-lastisk, og jeg er super glad. Jeg er spændt på, hvad der gemmer sig bag de døre, som åbner sig for mig, siger den unge standup-komiker til metroxpress.

- Jeg får inspirationen i hverdagen. Noget sjovt der sker. Måske jeg siger noget sjovt, og så skriver jeg det ned. Ellers overhører jeg bare, når folk snakker om idiotiske ting, fortsætter hun.

Hunger Games: Fans spotter 'upassende' ord på plakaten
Hunger Games: Fans spotter 'upassende' ord på plakaten

Saffron Herndon har optrådt med sit show henover sommeren, og hun gør gerne grine med sine egne forældre, religion og publikum, men der er ét emne, som den unge komiker ikke vil røre.

- Hjemløse. Seriøst, for alle gør grin med hjemløse. Det er sørgeligt.

Nogle kalder dine jokes 'upassende', hvordan har du det med det?
- Jeg tænker, at folk bare bruger ordet som clickbait. Jeg kan dog godt lide, at Buzzfeed kaldte mine jokes for genialt upassende.

Idolerne er Tina Fey, Amy Poehler, Phyllis Diller og Aubrey Plaza, og målet for Saffron Herndon er at komme i 'Saturday Night Live'. Da metroxpress spørger til hvorfor, er svaret klart:

- Fordi alle de største komikere i verden har været med, og det vil være en ære at være iblandt dem. Og så fordi jeg gerne vil møde Kristen Wiig.

Du kan følge den unge standup-komiker på Facebook her.

Politi tog helt forkert trøje på: Her er billedet Sverige raser over
Politi tog helt forkert trøje på: Her er billedet Sverige raser over

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx