Af - 14/10-15 10:07

Sagsøger sin egen nevø for at kramme hende for vildtSagsøger sin egen nevø for at kramme hende for vildt

En amerikansk kvinde gik i retten, fordi hun mente, at hendes 12-årige nevø skylder hende knap en million kroner for 'svie og smerte' som følge af et voldsomt kram.

storybild

Jennifer Connell mente, at hendes 8-årige nevø handlede uansvarligt, og at han burde vide bedre, da han sprang i armene for at omfavne hende til sin 8-års fødselsdagsfest. (Billede: Facebook)

Jennifer Connell er et glimrende bevis på, at man kan sagsøge hvem som helst for hvad som helst i USA.

I en sag, der har vakt stor opmærksomhed i mulighedernes land, har den 54-årige kvinde fra New York således sagsøgt sin egen nevø på bare 12 år for ‘svie og smerter’ - fordi han krammede hende så hårdt til sin 8-års fødselsdagsfest, at hun faldt og brækkede sit håndled.

Bedrag? Mand sagsøger konen efter at have set hende uden makeup for første gang
Bedrag? Mand sagsøger konen efter at have set hende uden makeup for første gang

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Jennifer Connell påstod, at hendes nevø havde handlet skødesløst, da han sprang i favnen på hende for fire år siden. I retten i sidste uge fortalte hun i vidneskranken, at hun efter episoden har haft svært ved at holde et fad med forretter i hånden.

Men det, der må synes åbenlyst for mange, indså juryen også hurtigt, da der skulle fældes dom i sagen i går i staten Connecticut. Her var den seks mand høje jury blot 20 minutter om at nå frem til konklusionen, at nevøen ikke kan holdes ansvarlig for det brækkede håndled.

Mand sagsøger flyselskab: Sidemanden var fed
Mand sagsøger flyselskab: Sidemanden var fed

I sagsanlægget krævede Jennifer Connell 127.000 dollar - knap 900.000 kroner - fra sin nevø, som var mødt op i retten med sin far. Drengens mor døde sidste år.

- Lige pludselig kom han springende mod mig, så jeg var nødt til at gribe ham, og vi faldt ned på gulvet, huskede Jennifer Connell i retten.

Helt præcist lød det i sagsanlægget, at:

‘Skaderne, tabene og smerterne på sagsøger var forårsaget af skødesløshed og uagsomhed fra den mindreårige sagsøgte. Under de omstændigheder burde en fornuftig otteårig have vidst, at en kraftig hilsen som den, sagsøgte leverede til sagsøgeren, kunne forvolde de skader og tab, som sagsøgte lider.’

Paul Walkers datter sagsøger Porsche for hans død
Paul Walkers datter sagsøger Porsche for hans død

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx