Af - 30/09-16 06:10

Mand blev sprunget over i køen - vandt 4,8 millioner kroner i lottoMand blev sprunget over i køen - vandt 4,8 millioner kroner i lotto

Karma!

storybild

Danske Spil Lotto Lottokugler (Billede: Scanpix/Nils Meilvang)

Tålmodighed viste sig at være en rigtig god og indbringende egenskab for en mand fra New Zealand.

Han havde stået i kø i et supermarked til at købe en lottokupon, da en mand sprang over ham, og det endte med at indbringe ham 1 million New Zealandske dollars, hvilket svarer til 4,8 millioner kroner.

Hun vandt stort i lotto: Nu stiller hun vilde krav til kæresten
Hun vandt stort i lotto: Nu stiller hun vilde krav til kæresten

- Jeg ventede på min tur i køen. da en anden kunde sneg sig foran mig, og købte et lod før mig, siger den anonyme vinder til New Zealand Herald.

Da han ikke havde travlt i situationen, påtalte han ikke den dårlige opførsel, og det er han glad for i dag.

- Jeg havde god tid, så jeg lod ham bare gå foran og sagde ingenting. Jeg tænker, at den gode karma betaler sig tilbage. Hvis det ikke var sket, havde han måske fået vinderloddet i stedet for mig, siger han.

Jyde vinder 140 millioner kroner i Lotto
Jyde vinder 140 millioner kroner i Lotto

da han fandt ud af, han havde vundet, var han helt chokeret, men efter han har sundet sig, er han sikker på, pengene vil være med til at forsøde hans tilværelse.

- Nu har vi mulighed for at købe os vores eget hjem. Vi ved ikke helt, hvad vi ellers skal bruge pengene på, men uanset hvad vil det gøre en kæmpe forskel for vores familie, vi er virkelig ykkelige, siger vinderen til New Zealand Herald.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx