Af - 17/09-13 14:31

Kvindelige tv-seere: Vi vil se flere nøgne pikkemænd!Kvindelige tv-seere: Vi vil se flere nøgne pikkemænd!

Fire kvinder kræver mere fokus på mænds kønsdele i en satirisk YouTube-video. Men kritikken er skudt ved siden af, mener ekspert.

Vi vil se flere dillertjavser i fjerneren, er disse fire kvinders budskab.

»Vi siger ikke, at I skal stoppe med at vise bryster. I burde bare også vise... dillere.«

Sådan lyder opsangen til den amerikanske tv-gigant HBO i en humoristisk YouTube-video, som du kan se over artiklen.

LÆS OGSÅ: Hver sjette overvejer at kvitte tv-abonnement

De kvindelige tv-seere i videoen er trætte af, at HBO's successerier som for eksempel Game of Thrones med Nikolaj Coster-Waldau viser så meget sex og nøgenhed, uden at de nogensinde får lov at se en erigeret penis, men den kritik er skudt ved siden af målet, mener Informations film- og tv-skribent Katrine Hornstrup Yde.

»For mig at se er kvindernes kritik en smule bagudskuende og i øvrigt primitivt penisfikseret. Hvis man tænder på mandekroppen, så er hans bryster vel også en attraktion,« påpeger hun.

LÆS OGSÅ: Sådan ser Game of Thrones-folk ud i virkeligheden

»Netop mandekrop uden diller feticheres i allerhøjeste grad i kulturen generelt og i de nye amerikanske tv-serier. Hovedpersonen Sookie i HBO's vampyrserie True Blood er for eksempel nuttet, men det seksuelle omdrejningspunkt er hendes bror, Jason, og smukke Alexander Skarsgaard, hvis kroppe har indskrevet sig som et moderne ikon i populærkulturen. Internettet eksploderede, da Skarsgaard i et splitsekund viste det hele frem i et afsnit for nylig,« tilføjer Katrine Hornstrup Yde.

LÆS OGSÅ: Anklage: 'Rita' på TV 2 opfordrer unge til at ryge

Til gengæld er det helt korrekt, at der vitterligt er meget sex og nøgenhed i serierne – og det er ikke et tilfælde, understreger tv-skribenten:

»Den nye tv-seriebølge udmærker sig som overdådige buffeter af sex og vold og alt det andet, som hjertet inderst inde begærer. For hvis man skal blive hængende ved samme serie over mange sæsoner, når nu man også kunne se så meget andet, så skal serien levere det hele.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brændt straffespark og drama:...
bt.dk
Forsker: Disse jobs forsvinder i...
bt.dk
IKEA tilbagekalder vare: Stop med at...
bt.dk
Amalie overvejer at tage et stort...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx