Af Finn Bjørvig Hansen - 22/07-17 22:58

Tyfanni tog sine to børn med i zoo: Nu er den tre-årige pige død - mens hendes fem-årige storebror nu kæmper for livetTyfanni tog sine to børn med i zoo: Nu er den tre-årige pige død - mens hendes fem-årige storebror nu kæmper for livet

En pige på bare tre år er død, og hendes bror på fem er i kritisk tilstand, efter et besøg i en børnezoo fik et fatalt udfald.

storybild

Familien har oprettet en profil på Gofundme for at få hjælp til at betale for hospitalsudgifterne. (Billede: Privatfoto)

De var på besøg i Minnesota og besøgte en zoologisk have i sidste uge. Kade og Kallan Maresh poserede lykkeligt sammen med dyreungerne.

Men ifølge deres mor, Tyffani Maresh, begyndte de blot timer efter besøget at kaste op og have 'ustoppeligt' blodig diarré.

»Vi blev hastet med ambulance til Børneafdelingen på University of Minnesota sidste onsdag, hvor en laboratorietest viste at de begge to havde akut nyresvigt,« skrev Tyffani Maresh på familiens Caring Bridge-side.

»Giften fra bakterien havde ikke blot ødelagt Kallans nyrer, men også hendes neurologiske system. Hendes hjerne og hjerte blev skadet. Vores søde, lille datter tabte kampen og gik til himmelen i går (søndag, red.) nat.« Det skriver MSN.

Grunden til børnenes sygdom var en infektion af E. coli O157:H7 også kaldet en VTEC. Den kan, specielt for yngre børn, være dødelig, da den udvikler shiga toxin-bakterien.


Storebror Kade kæmper stadig for at overleve.

»Giften har endnu ikke nået hans neurologiske system. Men begge nyrer er ramt, og han har fået blodtransfusioner. Vi håber og beder til, at giften holder sig væk fra hans hjerne og hjerte,« skriver Tyfanni og beder folk om at bede for hans helbredelse.

Ifølge en af hendes nyeste posteringer på Caring Bridge-siden siger Tyfanni, at det begynder at se lidt lysere ud. Kade viser en smule forbedring, og han kan spise en lille smule.

Deres indsamling via GoFundMe har i skrivende stund nået godt 68.000 dollars - svarende til godt 430.000 danske kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

110 døde i katastrofal ulykke:...
bt.dk
Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
Indgangen til Pusher Street blokeret...
bt.dk
Brøndby-profil brød sammen på sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx