Af - 03/07-17 18:30; Opdateret: 03/07-17 18:40

Brystløft gik fuldstændig galt - brystvorter rådnede vækBrystløft gik fuldstændig galt - brystvorter rådnede væk

Kirsty Adam på 24 år var overlykkelig efter et vægttab, men hendes bryster var begyndt at hænge efter kiloene raslede af.

storybild

(Billede: Iris (modelfoto). )

Den engelske kvinde valgte derfor at få et brystløft, men det gik helt galt.

Hun er nu i et smertehelvede, med to løftede bryster, der mangler sine brystvorter. Det var efter brystvorterne blev skåret af og løftet længere op, som er normalt for denne slags operation.

Men Kirsty Adams brystvorter ville ikke hele, de blev helt blå, og de er nu rådnet væk.

»Ingenting er som det skal være. Alt er for højt oppe. Mine bryster er virkelig hårde, de er ømme, og jeg har ingen brystvorter,« fortæller Kirsty Adam til The Sun.

Det var kirurgen Dr. Vana Vasilescu, der foretog operationen på Kirsty Adam i England. Efterfølgende er kirugeren blevet undersøgt af den engelske myndighed 'General Medical Council register'. De fratog hendes licens for at operere i England igen. Hvad der præcis ligger til grund for, at hun fik frataget sin licens, skriver The Sun ikke.

Efter operationen begyndte Kirsty Adams bryster at rådne, og hun var flere gange inde på klinikken, hvor de fjernede det døde kød. Sygeplejersken sagde, at dem unge kvinde havde 'nekrose', som er celledød. Selv kirugeren sagde, at det hele skulle blive godt, når de fjernede huden. Men sådan gik det ikke.

Hendes brystervorter er rådnet væk, og ifølge Kirsty Adam tilbød klinikken hende en kompensation, der var en femogtyvendedel af det beløb, hun måtte betale for brystløftet. Hun sagde derfor nej tak.

I dag går hun hos en anden klinik, der forsøger via laser at hele huden. Efter det skal hun havde tatoveret falske brystvorter.

»Nu ligner det, at nogen har hakket mig med en sløv, rusten kniv,« siger Kirsty Adam, der har taget vægt på igen.

Klinikken selv oplyser, at de ikke længere har kirurgeren Dr. Vana Vasilescu ansat, og deres første prioritet er at sikre høj kvalitet til deres patienter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Mourinho vil lade rekordkøb...
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Fik hjertestop i politiets varetægt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx