Af - 23/09-16 11:28

Stephanie ville ikke have sex med sin kæreste: Nu deler hun billederne af hans raseriStephanie ville ikke have sex med sin kæreste: Nu deler hun billederne af hans raseri

Vi advarer om stærke billeder.

Bildstrecke im Grossformat »

32-årige Stephanie Littlewood fra Leeds i Storbritannien har delt en række voldsomme billeder af de skader hun pådrog sig, efter hun sagde nej til sin kæreste, da han ville dyrke sex med hende.

- I april bankede min kæreste, Wayne Hoban, mig næsten til døde. Han havde talt grimt til img hele aftenen, og da jeg sagde nej til at dyrke sex med ham, blev han aggressiv, siger Stephanie Littlewood til Daily Mail.

Mor anbringes på hospital efter farlig vold mod sine børn
Mor anbringes på hospital efter farlig vold mod sine børn

- Han kastede mig ned på gulvet og satte sig ovenpå mig og slog mig 40-50 gange. Han blev ved med at slå mig på venstre side af hovedet, så jeg brækkede kæben og mistede tre tænder, siger hun om den traumatiske oplevelse.

Efter overfaldet blev hun hastet til hospitalet, hvor lægerne frygtede, hun kunne ende med en permanent hjerneskade.

Heldigvis fik hun ikke varige men, men selv et år efter har hun stadig et blåt mærke ved øjet, fordi blodåren blev ødelagt, ligesom hun stadig skal have ordnet sine tænder.

Wayne Hoban blev idømt 16 måneders fængsel for overfaldet, og bagefter besluttede Stephanie Littlewood sig for at fortælle sin historie, så andre ikke ville ende i samme situation.

Amerikansk reality-far anholdt for voldtægt af mindreårig
Amerikansk reality-far anholdt for voldtægt af mindreårig

- Hver gang jeg børster mine tænder og ser mig i spejlet, skal jeg mindes om, hvad han gjorde ved mig. I starten var jeg så bange, at jeg ikke turde gå ud, men efterhånden begyndte folk at fortælle mig, at det ikke var min skyld, og at jeg ikke kunne gemme mig resten af livet, siger hun til Daily Mail.

- Jeg vil gerne advare advare andre kvinder om, hvilket monster han er, siger hun.

I galleriet øverst kan du se, hendes skader efter overfaldet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx