Af - 23/08-15 15:17

Ups: Kan du se, hvad der er galt med præsidentkandidat her?Ups: Kan du se, hvad der er galt med præsidentkandidat her?

Billedet her skulle de nok have overvejet at photoshoppe to gange...

storybild

Præsidentkandidaten Jeb Bush er kommet i vælten, da der er blevet sendt 86.000 stykker reklamepost ud, for at overbevise vælgerne om hans fortræffeligheder.

Der er bare en enkelt lille ting, som har fået folk til at studse over billedet...

Det gik vist ikke lige som planlagt, da den konservative politiske organisation, Right to Rise, sendte 86.000 stykker valgpropaganda ud til lige så mange husstande. Græsrodsbevægelsen er faste støtter til den Jeb Bush, der stiller op til det amerikanske præsidentvalg i 2016.

Right to Rise er såkaldt political action comittee, PAC, der puljer deres bidrag til en foretrukken præsidentkandidat. På den måde kan man overskride de 2.600 dollar, som ellers er grænsen for, hvornår man skal registreres som bidragyder med navn.

Støtteorganisationen udsendte for nylig nemlig et glædestrålende tweet om, at deres tryksager nu havde retning mod 86.000 postkasser i Iowa.


Nu er det officielt: Jeb Bush vil være USA's præsident
Nu er det officielt: Jeb Bush vil være USA's præsident

Hvis man kigger godt efter, så ser det dog ud som om, at der lorent ved præsidentkandidatens venstre hånd. Den ser temmelig mørk ud i forhold til resten af Jeb Bushs teint.

Og det gik ikke ubemærket hen det sociale medie, Twitter, hvor blandt andet konkurrenten, Donald Trump, så snit til at lange ud efter Jeb Bush. Rigmanden beskylder ham for at have 'lånt' en krop ved hjælp af photoshop.

Det ser dog ud til, at der ikke som sådan er blevet brugt en sort mand, der havde en bedre statur end den 62-årige Jeb Bush. Også selv om der findes tidligere historier om, at han har udgivet sig for at være 'latino' på en vælgerregistrering.

Billedet er blot klippet ind fra et tidligere billede, hvor en kvinde så er blevet klippet ud. Kvinden har stået sådan, at hun har kastet en skygge over præsidentkandidatens hånd.


Nedenfor kan man se det originale billede, som man har ment er så godt, at man ville klippe Jeb Bush ud.

Avis: Jeb Bush har ordnet papirarbejdet inden valg
Avis: Jeb Bush har ordnet papirarbejdet inden valg


Præsidentfavoritten Bush udgiver sig for at være latino
Præsidentfavoritten Bush udgiver sig for at være latinoAndre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx