Af Amalie Abildgaard - 02/10-17 15:30

Hendes topløse kærestefotos gik verden rundt: Det kostede hende en fyringHendes topløse kærestefotos gik verden rundt: Det kostede hende en fyring

Amerikanske Stephanie er blevet fyret, efter nogle billeder af hende og kæresten gik viralt.

storybild

Stephanie og Arryn har været forlovet siden februar i år.

Det amerikanske par Arryn og Stephanies kærlighedsbilleder blev for nylig oversvømmet med positive kommentarer, da kvinden, som er overvægtig, stillede topløs op til fotografering kyssende på kæresten i en sø.

Men det var ikke alle, der var lige begejstrede over de modige billeder. Det skriver Buzzfeed.

Stephanie har nemlig siden fortalt, at billederne har indløst en fyringsseddel.

»De sagde, at det var upassende, at jeg var topløs, når vi er en familieorienteret virksomhed,« sagde Stephanie, der arbejdede i en bank i Texas.

Dog fortryder Stephanie ikke, at de fik taget billeder af fotografen Bria Terry fra Wolf & Rose Photography, der har delt billederne på sin Facebookside. Hun er nemlig rigtig glad for billederne, der giver hende selvtillid.

»Jeg var så nervøs for at se det endelige resultat. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Men da jeg så albummet, var jeg chokeret. Jeg ser så forelsket og selvsikker ud. Ethvert menneske burde have mulighed for at se sig selv i det lys - det er virkelig øjenåbnende,« fortæller Stephanie og supplerer:

»Jeg har aldrig før følt mig så attraktiv.«

65.000 mennesker har liket billederne, 85.000 har delt dem, og mere end 10.000 mennesker har efterladt (primært positive) kommentarer.

'Jeg hader normalt sådanne billeder, men ærligt talt synes jeg, det her er smukt. Hun er beskeden, selv om hun er topløs, og billederne skriger ikke 'se mig, jeg er en stor kvinde', men derimod 'jeg er en forelsket kvinde',' skriver Kaley Materna eksempelvis.

'Det her gør mig så glad i hjertet og giver mig håb som en stor kvinde for, at ikke alle mænd bekymrer sig om din størrelse,' skriver Samantha Shipley.

'Det her er nok noget af det smukkeste og mest inspirerende, jeg nogensinde har set,' indskyder Taylor Nicole.

Stephanie fortæller desuden, at hun og Arryn har været forlovet siden februar, og at de planlægger at blive gift til februar 2019. Han har været en stor del af årsagen til, at hun har lært at elske sig selv.

»I løbet af vores forhold har der aldrig været et tidspunkt, hvor han har fået mig til at føle mig usikker på mig selv. For ham er det lige meget, om jeg ikke har vasket mit hår i to måneder, eller jeg ikke har barberet ben i over en måned. Han elsker mig, for den jeg er,« siger Stephanie.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Den sidste direktør holdt i 21 dage:...
bt.dk
FCK er færdige i Europa: Så mange...
bt.dk
Kan du genkende noget på disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx