Af - 18/07-14 16:22; Opdateret: 18/07-14 21:12

9-årig dreng gifter sig med 62-årig kvinde: Jeg elsker hende9-årig dreng gifter sig med 62-årig kvinde: Jeg elsker hende

En sydafrikansk dreng følger lokale ritualer, men bliver mødt med kraftige fordomme fra sine medborgere.

storybild

(Billede: Polfoto/genrefoto)

Mange siger, at kærlighed ikke har nogen grænser, når det kommer til aldersforskel, men den sydafrikanske dreng Sanele Masilela og sin hustru Helen Shabangu udfordrer virkelig det ordsprog med deres bryllup.

Der er nemlig hele 53 års forskel mellem de to. Sanele er 9 år og Helen er 62 år.

Det er anden gang, at de to bliver gift. Det er ifølge the Mirror en sydafrikansk tradition, at man bliver gift to gange for at gøre det officielt - første bryllup fandt sted for et år siden.

Alder er ingen hindring: 31-årig mand dater 91-årig oldemor
Alder er ingen hindring: 31-årig mand dater 91-årig oldemor

- Jeg er glad for, at jeg giftede mig med Helen, men jeg vil gå i skole og studere, siger gommen og fortsætter:

- Når jeg bliver ældre, så vil jeg gifte mig med en kvinde på min egen alder. Jeg valgte Helen, fordi jeg elsker hende, selvom vi ikke bor sammen hele tiden. Vi mødes på lossepladsen, hvor min mor arbejder, siger han.

Du kan se billeder af brudeparret ved at klikke her.

Grunden til, at de to bliver gift, er, at Sanele skal ære sine forfædre. Det gør han med ægteskabet, som på den måde ’bare’ er et ritual - og derfor kun tale om platonisk kærlighed mellem de to, der dog delte et kys til deres bryllup.

- Denne ceremoni er kun noget vi gør for at gøre hans forfædre glade. Vi leger, siger Helen.

Modne kvinder jager unge mænd på nettet
Modne kvinder jager unge mænd på nettet

Men det kan dog godt virke lidt ejendommeligt, at Helen er gift med en jævnaldrende mand og har to børn på 28 og 38 år, der overværede begge bryllupper. De har dog ingen problemer med det.

Brylluppet fandt sted i Saneles landsby Ximhungwe. Her er der knap så stor forståelse for brylluppet og flere kalder det for sygt.

Men der er ikke grund til bekymring, hvis man spørger Saneles mor:

- Efter brylluppet sidste år spurgte folk dem, om de skulle bo sammen, sove sammen og lave børn. Men jeg bliver ved med at forklare disse mennesker, at brylluppet ikke ændrede noget. Alt er som normalt, siger hun.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx