Af - 01/09-15 07:04

Lille dreng stillede mor det sværeste spørgsmål: Nu vil hun opfylde hans drømLille dreng stillede mor det sværeste spørgsmål: Nu vil hun opfylde hans drøm

Da Sam blev født, gav lægerne ham fem procents chance for at blive fem år.

Bildstrecke im Grossformat »

Sam Bundy blev født med et halvt hjerte. Det har medført mange hospitalsbesøg, og den ene gang overhørte han lægen snakke med mor. En snak der fik ham til at stille sin mor et spørgsmål, der med garanti har givet hende en klump i halsen.

- Lægen snakkede om, at nogen skulle dø. Snakkede han om mig?, spurgte den 10-årige dreng sin mor, der siger til Wales Online, at det knuste hendes hjerte.

- Hvad svarer man, når en 10-årig spørger dig om sådan noget? Jeg sagde, at lægen snakkede om nogen, der skulle dø, men ikke ham, for han skal ingen steder.

Rørende stor opbakning: Pengene strømmer ind til syvårige Nicolai
Rørende stor opbakning: Pengene strømmer ind til syvårige Nicolai

Sam Bundy er blevet opereret 60 gange grundet sit hjerte, og der var ingen, der havde troet, at han ville have levet så længe, som han har gjort. Den lille britiske drengs tilstand betyder også, at han trods sin alder på 10, kun har en størrelse som en fireårig.

- Han er den mest rapkæftede lille abekat. Han er så hurtig i replikken og sjov, og så er han virkelig glad for Star Wars, fortæller moderen Kymm Bundy, der siger, at hendes søn fik fem procents chance for at opleve sin femårs-fødselsdag.

Liams rørende gestus til taxachauffør går verden rundt
Liams rørende gestus til taxachauffør går verden rundt

Nu forsøger familien at skrabe 50.000 kroner sammen, så den kan give lille Sam en tur til Disneyland. En ferie, der i værste fald kan vise sig at blive hans sidste.

- Vi har ham måske ikke længe endnu, og han snakkede med sin søster Dannielle og sagde, hvor meget han ville elske at tage afsted og prøve Star Wars-forlystelsen. Så hun startede en indsamling, siger moderen.

Sam Bundy har daglige smerter og skal have en hjertetransplantation før eller siden, ifølge moderen, men lægerne ønsker at vente så længe som overhovedet muligt, da der kun er få egnede børnedonorer.

Du kan følge indsamlingen til Disneyland-turen her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx