Af - 27/10-16 19:16; Opdateret: 27/10-16 19:33

Mand fundet død i lufthavn med sin penis i en dåse tun: Nu anholder politiet mistænktMand fundet død i lufthavn med sin penis i en dåse tun: Nu anholder politiet mistænkt

Den 51-årige brite blev fundet med et stykke skinke på hver af sine baller og sine kønsdele placeret i en dåse tun.

Bildstrecke im Grossformat »

En sikkerhedsvagt i Malagas lufthavn troede ikke sine egne øjne, da han fredag fandt liget af den 51-årige brite Steven Allford på en bænk.

Allford var bundet fast til bænken med plastikstrips om den ene hånd og begge fødderne. Bukserne var trukket ned til anklerne, og på hver af sine baller havde han et stykke skinke, mens hans kønsdele lå i en dåse tun.

Bizart dødsfald i lufthavn: Politiet troede ikke deres egne øjne
Bizart dødsfald i lufthavn: Politiet troede ikke deres egne øjne

Til at starte med troede politiet, at der var tale om en række pudsige sammentræf, og arbejdede i første omgang udfra følgende teori:

Allford nåede ikke sit fly, og valgte derfor at drikke sig en kæp i øret. Han faldt i søvn, hvorefter en eller flere personer spændte ham fast og placerede madvarerne på ham i en form for syg leg. Allford kastede efterfølgende op som følge af sin høje promille, og blev i den forbindelse kvalt.

Men nu viser virkeligheden sig måske at være en ganske anden, skriver Mirror.

Således er en cirka 50-årig finne, der beskrives som en 'velbygget gigant', blevet anholdt i sagen.

Fra en hemmelig kilde lyder det, at der på nuværende tidpunkt er en mistanke om, at den velbyggede gigant står bag det bizarre dødsfald, der i så fald er et mord. Det understreges dog, at sigtelsen kan ændre sig undervejs i efterforskningen.

Det vides ikke, om eller hvordan de to mænd kender hinanden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx