Af - 17/08-15 21:16

Han klædte sig ud som Batman for at hjælpe kræftramte børn: Nu er han dødHan klædte sig ud som Batman for at hjælpe kræftramte børn: Nu er han død

En 51-årig mand fra USA blev mandag dræbt i en trafikulykke, da han var ved at reparere sin batmobil iført Batman-kostume.

Bildstrecke im Grossformat »

En Batmanhelt blandt mange børn på hospitaler i Washington og Baltimore blev søndag dræbt i en færdselsulykke, det skriver Washington Post.

Den 51 årige Leonard "Lenny B." Robinson var ikke bare en helt almindelig forretningsmand. Han var, ifølge Washington Post, en mand, der var elsket af mange kræftramte børn, som han kørte rundt til på hospitaler i den amerikanske delstat Maryland iklædt et Batman-kostume.

Forsmag på ny Batman-film: Se traileren her
Forsmag på ny Batman-film: Se traileren her

Se billeder af Batman sammen med de syge børn øverst i artiklen.

Søndag blev Leonard "Lenny B." Robinson, også kendt under navnet 'Route 29 Batman' dræbt på en motorvej nord for Washington. Ifølge politiet var Leonard "Lenny B." Robinsons Batmobil gået i stå, og han var ved at tjekke motoren på den, da han blev ramt af en anden bil. Føreren i den anden bil kom ikke til skade.

'Route 29 Batman' blev kendt første gang i medierne, da han tilbage i 2012, blev stoppet af politiet i en sort Lamborghini med et Batman Logo på nummerpladen.

Som Washington Post skriver, brugte "Lenny B." Robinson omkring 168.310 danske kroner hvert år, af sine egne penge, på at købe Batmanlegetøj til børn på hospitalerne.

Brugt til velgørenhed: Her er Batmobilen som kører lovligt på vejene
Brugt til velgørenhed: Her er Batmobilen som kører lovligt på vejene

Navnet 'Route 29 Batman' lader til at komme af, at Leonard Robinson i sin batmobil kørte rundt til hospitaler i Baltimore-Washington området, det skriver CBS NEWS.

Klik her for at se Route 29 Batmans hjemmeside.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx