Af - 29/03-16 19:51; Opdateret: 29/03-16 20:14

STOR OPDATERING: Snapchat afslører ny, radikal ændringSTOR OPDATERING: Snapchat afslører ny, radikal ændring

'Chat 2.0' skal gøre samtaler meget mere menneskelige.

Bildstrecke im Grossformat »
Nye betingelser: En ændring i appens brugervilkår skabte i oktober og november røre verden over. I deres betingelser gjorde de det klart, at de må bruge alle dine sendte snap-billeder for evigt, men de siger selv, at de ikke gør brug af det. Konklusionen er altså, at Snapchat fortsat har rettigheder – og adgang – til dine private snaps. Men samtidig vil de gerne overbevise deres brugere om, at de ikke gemmer og viser dine snaps til andre. Udover nye betingelser kom der et hav af seje opdateringer. 9. pladsen over nye funktioner må være dobbelt-tap-funktionen. I juni kom nyheden - så du let kan skifte mellem front- og bag-kameraet.Nu kan det nemlig gøres blot med et dobbelt-tap. Virkelig smart, når man for eksempel gerne vil vise sig selv og musikeren til en koncert i samme snap-video. 8. pladsen går til den opdaterede venneliste. I april blev disse emojis sneget ind i din venneliste. I september kom en baby og en stjerne til listen. Du kan læse mere om, hvad symbolerne betyder i artiklen Med månen oplyser Snapchat automatisk mørke billeder. Opdateringen kom i april - og ryger ind på en 7. plads over seje funktioner, vi fik i 2015. I september lancerede Snapchat 'præmie-skabet'. Her kan du se, hvordan man låser op for trofæerne. I oktober fik alle snapchattere muligheden for at gøre deres snap-videoer hurtigere eller langsommere med en skildpadde og en hare som filter. Herudover fik man også muligheden for at afspille sine videoer baglæns. I december tilføjede Snapchat så 'det ekstra hurtige hare-filter' - så videoerne nu kan blive endnu hurtigere end tidligere. Disse funktioner indtager 5. pladsen. I juni kom en stor snapchat-nyhed til Danmark. De åbnede en såkaldt 'our story' for København, hvor man kan bidrage til historien med sine egne snaps, hvis man ellers befinder sig i hovedstadsområdet. Tredje pladsen går til filtre! I den nyeste Snapchat-opdatering fra december giver Snapchat dig mulighed for at bruge op til fem filtre på én gang. I august gik Snapchat emoji-amok. Opdateringen giver dig mulighed for at indsætte lige så mange emojis, som du har lyst til. Funktionen ryger ind på anden pladsen over de vildeste ting, der skete på Snapchat i 2015. De animerede filter har skabt vild begejstring - og derfor ryger den funktion klart ind på førstepladsen. I september kom de seje animerede filtre, som løbende skifter. Regnbue-filtret var et af de mest populære, da opdateringen kom ud.

Her kan du se de største ting, der skete for Snapchat i 2015

Galleriet handler om de største ting fra 2015

Snapchat har netop løftet sløret for en STOR opdatering. De kalder den Chat 2.0, og det er en radikal ændring af hele deres chatsystem.

Den nye opdatering lader dig chatte med dine venner på en måde, hvor I helt problemfrit og elegant skal kunne skifte mellem tekst, lyd, billeder og video - mens i chatter videre. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Snart får du måske personlige emojis i Snapchat
Snart får du måske personlige emojis i Snapchat

Formålet er at få Snapchat-chatten til at virke så tæt på rigtig samtale som muligt. Vil du lige vise noget med kameraet, gøres det nemt. Vil du lige nynne en sang, gøres det nemt. Alt imens i chatter. Og er den anden person lige væk, ligger lydklippet bare og venter på dem.

Stor tidsrøver: Så længe bruger vi Snapchat hver dag
Stor tidsrøver: Så længe bruger vi Snapchat hver dag

Derudover har det Californien-baserede sociale medie også tilføjet 200 nye stickers og 'Auto-Advance Stories'. Det betyder, at når du er færdig med en story, begynder den næste på listen automatisk at spille. Det skal i følge firmaet gøre det hurtigere at få styr på, hvad dine venner går og laver.

Opdateringen er ude til begge platforme i USA nu og ventes snarest i Danmark.

SNAPCHAT GALLERI: Her er danskernes sjoveste billeder
SNAPCHAT GALLERI: Her er danskernes sjoveste billeder

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du tænkt over, hvorfor der altid...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Efter fyring: Superliga-klub har...
bt.dk
Kræften har spredt sig: Eks-rockeren...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx