Af - 03/08-14 23:41

Hundens kærlighed kostede hende livetHundens kærlighed kostede hende livet

Det er ikke altid, at hunden er menneskets bedste ven. Et kærligt slik fra yndlingshunden har kostet en 53 årig kvinde livet.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Et enkelt slik på en hånd med en rift og den 53 årige britiske kvinde, Sheena Kavanagh's liv stod ikke til at redde.

Sheena Kavanagh, der ellers var den lykkelige ejer af tre hunde, en Jack Russell og to Yorkshire Terrier, fik i følge embedslægen for Staffordshire i midt England bakterier fra hundens spyt ind i blodbanerne gennem et lille sår på hendes hånd.

Tarmbakterie og insekter fundet i fødevarer
Tarmbakterie og insekter fundet i fødevarer

Den nu afdøde kvinde blev ifølge The Telegraph syg den 24. april på sit arbejde som kok på et plejehjem, hvorefter hun blev indlagt på Stafford hospitals akutmedicinske afdeling. Her kom hun under medicinsk behandling for meningitis. Men Kavanagh's tilstand forværredes yderligere, og hun døde den følgende nat.

Ondsindet bakterie skyld i sældød
Ondsindet bakterie skyld i sældød

Unge bliver ramt af klam bakterie på ferien
Unge bliver ramt af klam bakterie på ferien

Sheena Kavanagh's død har været genstand for en nærmere offentlig undersøgelse, som netop er offentliggjort af blandt andet, læge og patalog, Hiam Ali, som siger til The Telegraph.

- Da hun ankom til hospitalet, var skaden allerede sket. Hendes blod var fuldt af bakterier, heriblandt bakterien 'Capnocytophaga canimorsus', som ofte er til stede i hundespyt, forklarer han og understreger, at Sheena Kavanagh's død også bør tilskrives, at hun tidligere havde fået bortopereret sin milt, som netop beskytter mod fremmede bakterier.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx