Af - 21/09-16 06:08

To passagerer fik flyafgang aflyst på dummeste visTo passagerer fik flyafgang aflyst på dummeste vis

Et fly fra Geneve til Algeriet kom aldrig i luften fordi seks passagerer skændtes om siddepladserne

storybild

People on a observation deck welcome a new Bombardier CS100 passenger jet of Swiss airlines upon its arrival at Zurich airport near the town of Kloten, Switzerland July 1, 2016. REUTERS/Arnd Wiegmann (Billede: Arnd Wiegmann)

De fleste tager det med et skuldertræk, hvis det ikke lige bliver til en vinduesplads eller pladsen ved midtergangen, på flyveturen.
Men for seks passagerer på et Swiss Airlines-fly fra Geneve til Algeriet lørdag aften, var et skuldertræk ikke nok: De blev så uenige om fordelingen af siddepladserne, at kaptajnen endte med at måtte aflyse afgangen, så slet ingen af passagererne kom af sted.

Det skriver den schweiziske avis 20 Minuten på sin hjemmeside.

Selv om flyveturen kunne skulle vare to timer, så ville ingen af de seks passagerer give sig. Det hele endte i en voldsom strid, hvor passagerer brugte ukvemsord og blev mere og mere højlydte.

Voldsom turbulens kvæster 24 på fly i USA
Voldsom turbulens kvæster 24 på fly i USA

Besætningens forsøg på at mægle og tale passagererne til fornuft, var nytteløse, og tilsidst valgte kaptajnen simpelthen helt at aflyse afgangen.

Politiet blev tilkaldt og så var rejsen forbi for de seks voksne passagerer og deres tre medrejsende børn.

Det fik de resten af de i alt 110 passagerer dog ingen glæde af, for på grund af forsinkelsen var der ikke længere tid til at flyve til Algeriet og hjem igen, og samtlige passagerer måtte derfor forlade flyet og vente til dagen efter med at komme af sted.

Brændende fly mavelandede i Dubai: Se videoen inde fra kabinen
Brændende fly mavelandede i Dubai: Se videoen inde fra kabinen

Overfor avisen bekræfter Swiss hændelsen.

- En gruppe passagerer blev aggressive. Besætningen kom frem til, at det ikke var forsvarligt at rejse videre med passagererne, siger talskvinden Evelyne Lozeron.

Swiss forbeholder sig retten til at sende regningen for hele balladen - hotel-overnatninger til passagererne og nye flybilletter til dagen efter - til de seks voksne passagerer, der ikke kunne blive enige om siddepladserne på turen.

LÆS OGSÅ: Kardashian-mand smidt af flyet i kæmpe brandert

LÆS OGSÅ: Knald løs på et fly for 3.000 kroner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx