Af - 24/05-16 12:43

1-årige Jacob fik tæsk af sin babysitter: Nu er sagen henlagt1-årige Jacob fik tæsk af sin babysitter: Nu er sagen henlagt

storybild

1-årige Jacob (Billede: Privatfoto)

Amerikanske Joshua Marbury og Alicia Quinney er forældre til to børn, og for et par måneder siden skulle de en aften på date. Derfor havde de hyret en babysitter, som de kender, men det skulle de aldrig have gjort. Det skriver The Oregonian.

Da de kom hjem var deres 1-årige dreng Jacob nemlig grådkvalt, men først dagen efter fandt forældrene ud af hvorfor.

- Babysitteren havde slået ham, trukket ham efter sig og taget kvælertag på ham. Det er bare heldigt, at han er i live. Hans tre år ældre søster går i terapi, fordi hun så, hvad der skete. Babysitteren har indrømmet overfor politiet, at han gjorde det mod Jacob, fortæller Alicia Quinney.

Men her knap to måneder efter er sagen blevet henlagt. Det skyldes en lov fra 2012 i Oregon, der skal beskytte de anklagede i sager, hvor den forurettede ikke selv kan tale. Da Jacob er et år gammel kan han selvfølgelig ikke tale eller forklare, hvad der skete, og sagen er derfor blevet henlagt.

Loven stammer fra en dom i 2012, hvor en barnepige fik ophævet sin straf, efter at hun havde slået et barn på 16 måneder. Men da barnet ikke kunne udtrykke, at hun havde fået men af det, slap barnepigen altså for straf.

Nu vil Joshua Marbury og Alicia Quinney kæmpe mod loven.

- De siger, at Jacob ikke har fået skader, men han har meget mere brug for mig nu end han var tidligere, siger Alicia Quinney.

Washington County District Attorney's Office vil nu se på sagen igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
Ekspert: Det kan kokain-anklagen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx