Af - 14/07-16 22:32

Snedig kriminel slap ud af husarrest: Brugte stegeredskab fra køkkenetSnedig kriminel slap ud af husarrest: Brugte stegeredskab fra køkkenet

En snedig mand har fundet en kreativ måde at omgå den dom, myndighederne har givet ham.

storybild

(Billede: Scanpix)

Det trak overskrifter, da det kom frem, at Lyle Jeffs, biskop i en amerikansk kirke, havde stukket af fra sin husarrest. Jeffs havde ellers lavet svindel i millionklassen og afventede en forestående retssag.

Undertiden havde biskoppen dog fundet en smart måde at fordufte på, hvilket undrede mange mennesker, som ikke kunne forstå, hvordan han havde båret sig ad med at forsvinde.

Det skriver VICE Munchies.

Nu har FBI for første gang afsløret, hvordan Lyle stak af, og det er næsten som i Morgan Freeman-filmen ‘En verden udenfor’:

- Han brugte en substans, der sandsynligvis har været olivenolie, til at indsmøre fodlænken og glide den ud over anklen. Skaden ved fodlænken var ikke nok til at igangsætte de alarmer, politiet ville have reageret på, udtalte FBIs sikkerhedsagent Eric Berhart til amerikanske FOX 13.

Fik livstid for drab i Canada - slipper med 14 år i Danmark
Fik livstid for drab i Canada - slipper med 14 år i Danmark

Jeffs-slægten rummer flere skøre personligheder. Før Lyle Jeffs blev anholdt, fungerede han som biskop i den polygame sekt Fundamentalistiske Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, i stedet for sin bror Warren Jeffs, som er kirkens leder.

10-årig pige glemte at bede - blev vækket med strømpistol
10-årig pige glemte at bede - blev vækket med strømpistol

Warren sidder i fængsel på livstid for seksuelle overgreb mod mindreårige, men selv fra fængslet har han indflydelse på det fundamentalistiske mormon-samfund, og betragtes angiveligt som en profet.

Warren overtog lederskabet fra sin far Rulon Jeffs og snuppede samtidig 20 af farmands koner med oveni, så han nu har mindst 75. Nu er det så brormand Lyle, der er havnet i fedtefadet, og hvem ved, hvad den næste Jeffs-biskop kan finde på?

LÆS OGSÅ: Mafiabossernes boss er død

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx