Af Christian Hansen - 28/12-17 13:47

Han har gemt uåbnet julegave i 47 år: Han har én bestemt grund til, at den stadig er pakket indHan har gemt uåbnet julegave i 47 år: Han har én bestemt grund til, at den stadig er pakket ind

Mens danskerne flåede gavepapiret af den ene gave efter den anden forleden aften, så har en canadisk mand stadig ikke fået pakket den ene af sine gaver ud, selvom det nu er 47 år siden, at den første gang blev lagt under juletræet.

storybild

I 1970 fik den dengang 17-årige Adrian Pearce en gave af den første kæreste, han havde haft 'et seriøst forhold' med, samtidig med, at hun gjorde det forbi med ham, skriver CBC News.

Og selvom muligheden for at få åbenbaret, hvad der gemmer sig i den lille pakke har været der dusinvis af gange, er der fortsat gavepapir og gavebånd rundt om den.

»Jeg kastede gaven ind under juletræet. Efter min familie åbnede deres gaver den jul, var der stadig en julegave tilbage, og det er den gave, denne pige Vicki havde givet mig. Jeg fortalte min familie, at jeg aldrig ville åbne den.«

Sådan har Adrian Pearce det stadig.

Selv efter at den canadiske mand blev gift og fik børn, havnede gaven igen og igen under juletræet juleaften. Og selvom børnene har været nysgerrige for at vide, hvad pakken mon gemmer på, så har deres stædige far nægtet at åbne den.

Tapen, der holder gavepapiret på plads, sidder dog ikke så godt længere, da han én gang var ved at give efter for sin egen nysgerrighed. Men tapen blev på, og papiret er siden falmet i endnu mere i farven, mens årene er gået.

»Jeg beholdt oprindeligt gaven uåbnet, fordi jeg formoder, at jeg havde håbet på, at vi ville finde sammen igen og åbne den sammen. Nu er det bare blevet en vane efter 47 år at se på den og have fornøjelsen af ikke at åbne den,« siger Adrian Pearce.

»Måske vil jeg ikke vide, hvad der er inde i den. Det er mere spændende lige nu ikke at åbne den,« fortsætter han.

Adrian Pearce barsler med tanken om at åbne gaven, når den har 50-års jubilæum, men indtil videre forbliver den uåbnet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35.000 kunder dropper stort teleselskab
bt.dk
Politiet efter drama og stor aktion...
bt.dk
Han voksede op i Albertslund: Nu...
bt.dk
Tidligere DR-vært opdagede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx