Af - 24/09-15 08:59

Penge for beskeder: Dit Facebook-feed bliver snart forandretPenge for beskeder: Dit Facebook-feed bliver snart forandret

Facebook planlægger at tjene penge på beskeder, og det vil give nye muligheder for brugerne i deres daglige nyhedsfeed.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet herover kan du læse en kort guide til at finde alle de, der har nægtet dig venskab på Facebook.
----------------------------------------------------------------------------------------------


Facebook har længe tilvænnet deres mange brugere til at bruge det sociale medies chat- og beskedfunktion, Messenger, så nu er vejen banet for at Facebook også kan tjene penge her, og det vil brugerne formentlig snart opdage i deres Facebook-feed.

I går fortalte Facebooks direktør for reklamer og annoncer, Andrew Bosworth, hvordan selskabet forventer at tjene masser af dollar gennem Messenger, som over 700 millioner mennesker verden over ifølge CNN bruger dagligt.

Der bliver tale om en ny type annonce, 'Click to message-add', som vil lande i brugernes Facebook-feed. Ideen er, at Facebook-brugerne kan komme i en privat dialog med et selskab direkte gennem de reklamer, som de støder på, når der scrolles gennem nyhederne på det sociale medie.

Afslører Facebook hemmelighed om ny funktion her?
Afslører Facebook hemmelighed om ny funktion her?

På reklamerne vil Facebook placere en lille besked-knap, som brugerne kan trykke på og derefter opnå en-til-en samtaler gennem Messenger med en medarbejder fra det pågældende selskab bag reklamen. Her er der så rig mulighed for ris og ros, spørgsmål eller anden kontakt, lyder det.

Hvis en bruger vælger den mulighed vil Facebook afkræve betaling fra virksomhederne for deres service ved at stille platformen til rådighed, skriver Business Insider.

- Det er en stor del af vores større strategi omkring 'Pages' (særlig Facebook-visning for selskaber, red.), sagde Andrew Bosworth i går til TechCrunch.

Viralt fupnummer: Organisationer advarer mod dette billede
Viralt fupnummer: Organisationer advarer mod dette billede

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx