Af - 08/02-16 15:02; Opdateret: 08/02-16 15:13

27-årige Rachael er bange for kager27-årige Rachael er bange for kager

27-årige Rachael har hele livet været bange for kager. Nu beder hun om hjælp til at få kureret sin fobi, så hun kan få en bryllupskage til sit forestående bryllup.

Bildstrecke im Grossformat »

27-årige Rachael Lee fra Featherstone i West Yorkshire i England har en noget særlig fobi, som de færreste mennesker - i hvert fald dem, der har hang til søde sager - nok kan have svært ved at sætte sig ind i.

Rachael er nemlig bange for kager - helt specifikt "svampede kager" - og får panikangst, når hun ser alt fra en jordbærlagkage til en sandkage.

Det fortæller engelske Metro.

Rachael selv tror, at hendes traume stammer fra barndommen, hvor hun - bare ni måneder gammel - blev syg efter at have spist et stykke kage.

TV: Er det her verdens bedste cupcake?
TV: Er det her verdens bedste cupcake?

- Hvis nogen går forbi mig med et stykke kage, og de kommer tæt på, begynder jeg at græde og ryste, siger hun til engelske Metro.

En bryllupskage der var så unik, at den aldrig blev spist af gæsterne
En bryllupskage der var så unik, at den aldrig blev spist af gæsterne

- Jeg fryser på stedet, hvis jeg ikke kan komme væk. Jeg har endda hoppet over stole for at slippe væk, siger hun og forklarer, at hun endda kan få det dårligt af at se folk, der spiser kage på tv. Derudover undgår hun bagerier og forretninger, hun ikke kender, fordi hun ikke ved, hvor de har placeret deres kager.

Rachael har bedt sin læge om hjælp, men der findes tilsyneladende ingen mirakelkur for kagefobi.

I anledning af, at hun snart skal giftes med sin kæreste, beder hun derfor alle, der måtte kunne kurere hendes kagefobi, om hjælp, så parret også kan fejre dagen på traditionel vis med en bryllupskage på bordet.

- Det lyder måske usædvanligt, men det er en reel frygt, og jeg er desperat for at komme over den, siger hun.


LÆS OGSÅ: Livet på første klasse: Kim Kardashian fløj til Paris for ét stykke kage

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst'-Mickis ultimative kagetip: Disse tre ting er et sikkert hit

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx