Af Maria Christine Madsen - 19/01-18 10:56

Mand opdagede noget bevæge sig i sig: Lægen fik et chok, da han opdagede, hvad det varMand opdagede noget bevæge sig i sig: Lægen fik et chok, da han opdagede, hvad det var

Han gik på toilettet og mærkede noget underligt

storybild

Hvis du holder af rå laks og gerne vil fortsætte med at holde af det, så skal du måske ikke læse videre.

En amerikansk mand fik sig angiveligt noget af en overraskelse, da han gik på toilettet, satte sig ned og mærkede noget bevæge sig.

Det fortæller lægen Kenny Bahn i podcasten 'This Won't Hurt A Bit', skriver New York Daily News.

Manden havde opsøgt Kenny Bagn på hospitalet Community Regional Medical Center i Fresno, hvor han først fortalte, at han havde blodig diarré. Derefter fortalte han angiveligt lægerne, at han virkelig gerne i behandling mod orm.

Til at begynde med var Kenny Bahn skeptisk og kunne ikke helt forstå, hvorfor manden ville have den behandling - indtil manden præsenterede ham for beviset: en toiletrulle med en meget lang bændelorm viklet omkring.

Da parasitten var blevet foldet ud i fuld længde, målte den angiveligt mere end 1,6 meter.

Til lægen forklarede manden, at han havde opdaget ormen, da han mærkede noget bevæge sig, mens han sad på toilettet. Manden følte det angiveligt som om, hans 'indvolde var ved at falde ud', indtil han begyndte at fjerne det, der viste sig at være en orm. Da han tog fat i ormen, begyndte den angiveligt at bevæge sig rundt.

Efter at have fået at vide, at der var tale om en bændelorm, kunne patienten slappe mere af, og han modtog efterfølgende behandling for helt at gøre hans krop fri for parasitten.

Til Kenny Bahn fortalte han, at han ikke havde været i udlandet, men at han holdt meget af rå laks og spiste det dagligt. Ofte er det netop fra råt kød (okse- eller svinekød eller rå/gravad ferskvandsfisk) at man kan få bændelorm, der som regel ikke giver nogle symptomer. Nogle gange kan man dog opleve utilpashed, kvalme og vægttab, skriver sundhed.dk.

Efter at have fået fjernet bændelormen svor manden, at han aldrig mere ville spise rå laks.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx