Af Amalie Abildgaard - 16/08-17 22:24

Hendes udseende vakte undren i årevis: Ny afslører familien sandheden om Hollywood-stjernens kropHendes udseende vakte undren i årevis: Ny afslører familien sandheden om Hollywood-stjernens krop

Audrey Hepburns familie afviser spekulationer om, at Hollywood-ikonet skulle have lidt af en spiseforstyrrelse - samtidig beretter de om, at hun næsten døde af sult under Anden Verdenskrig.

storybild

Audrey Hepburn. (Billede: ROLEX DELA PENA)

Det skriver People Magazine.

Hepburns søn, Luca Dotti, forklarer i et nyt interview, at der længe har været misforståelser om 'Breakfast at Tiffany's' -stjernen, der i sine 63 år holdt en slank figur.

»Folk tror, ​​at fordi hun var mager, havde hun en spiseforstyrrelse, men det er ikke sandt,« fortæller Dotti til det amerikanske magasin og fortsætter:

»Hun elskede italiensk mad og pasta. Hun spiste meget korn, men ikke så meget kød og lidt af alt.«

Skuespillerinde, som blev født i Belgien i 1929 og døde i 1993, vejede knap 50 kilo og var 174 centimeter høj.

Hendes søn fortæller, at hun led af blodsygdommen anæmi i hele sit voksne liv, og det kan være årsagen til, at hun næsten sultede ihjel under Anden Verdenskrig, mens hun var 11 år.

»I slutningen af ​​krigen var hun meget tæt på at dø. Hun overlevede ved at spise nudler, tulipanløg og drikkevand for at fylde hendes mave. Hun var nede at veje 40 kilo og havde gulsot,« siger Luca Dotti til People Magazine.

Han fortæller desuden, at historien om Anne Frank, fik Audrey Hepburn til at bryde sammen, hvis hun blev nævnt. Anne Frank var nemlig 11 år, da hun døde, ligesom hun var, da hun var syg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx