Af Amalie Abildgaard - 23/09-17 22:35

Rusland kalder Trump og Kim Jong-Un for børnehavebørnRusland kalder Trump og Kim Jong-Un for børnehavebørn

Ruslands Udenrigsminister, Lavrov, har kaldt 'krigen' mellem den amerikanske præsident, Donald Trump, og den nordkoreanske leder Kim Jong-un for en børnehavekamp mellem børn.

storybild

Ruslands Udenrigsminister mener, at Trump og Jung-un burde 'tage det roligt'. (Billede: KEVIN LAMARQUE)

Ruslands Udenrigsminister, Lavrov, har kaldt 'krigen' mellem den amerikanske præsident, Donald Trump, og den nordkoreanske leder Kim Jong-un for en børnehavekamp mellem børn.

Det skriver BBC.

'Mental forstyrret' og 'senil'. Sådan har den nordkoreanske leder blandt andet kaldt den amerikanske præsident, efter Donald Trump har truet med at ødelægge Nordkorea.

Trump, som er yderst hurtigt på tasterne på Twitter, har heller ikke holdt igen med de skarpe vendinger og på det sociale medier, kalder han Kim Jong-un for 'en galning', der 'bliver testet som aldrig før' som leder.


Men nu har Rusland altså fået nok af 'krigen' mellem de to ledere. Ruslands Udenrigsminister Lavrov har sagt, at han har behov for en pause, og de to kamphaner skal køle af.

»At stiltiende se på Nordkoreas militære eventyr er uacceptabelt, men det er også uacceptabelt at starte en krig på den koreanske halvø.«

Den russiske minister har kaldt det for en politisk proces, hvilket han mener, er hovedparten af FN's sikkerhedsråds proces.

»Sammen med Kina vil vi fortsætte med at stræbe efter en rimelig tilgang, hvor vi ikke blander følelser ind, som når børn i en børnehave begynder at skændes, og ingen kan stoppe dem,« siger Lavrov.

Den nordkoreanske leder havde været efter Donald Trump i dagene efter hans tale i FN, hvor USA's præsident sagde, at han ville 'helt ødelægge' Nordkorea, hvis USA blev tvunget til at forsvare sig selv eller dets allierede.

Donald Trump har desuden givet Kim Jung-un øgenavnet 'Raketmanden', fordi han mener, at den nordkoreanske leder er på en 'selvmordsmission'.

Men det prellede af på Kim Jung-un, der holdt på sin ret til at udvikle på Nordkoreas våben.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han skulle være henrettet i dag: Men...
bt.dk
Sjældent vejrfænomen sender isnende...
bt.dk
Advarer mod kokosolie solgt i hele...
bt.dk
Sådan er det gået Emma fra Årgang 0...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx