Af Frida Marie Bertelsen - 25/10-17 17:17

Restaurant hyldes for rørende gestus: Spred kærlighed - altidRestaurant hyldes for rørende gestus: Spred kærlighed - altid

En engelsk fastfood-restaurant stiller hver dag ved fyraftenstid madrester ud på gaden til glæde for de hjemløse. Et initiativ der møder stor begejstring.

storybild

(Billede: Bosu Body Bar)

Hvor dejligt lyder det lige?

Det er Bosu Body Bar på Cross Street i Manchester, England, der står for dette hjertevarme initiativ. Hver aften stiller restauranten alt overskydende mad ud i poser på gaden til gavn for de personer, der kunne få brug for det. Det skriver Manchester Evening News.

Det er restaurantejer Michael Beck, hans søster Sarah og deres forretningspartnere, Oliver Drummond og Josef Ramzi-Faddou, der sammen ønsker at hjælpe folk i nød. I et opslag på Facebook skriver de:

»Hvis du ser nogle mennesker på gaderne i Manchester, der ser sultne ud, så fortæl dem, hvor de kan finde en pose med et lækkert måltid. Spred kærlighed - altid«.

LÆS OGSÅ: Allan er hjemløs: Der er et barn gemt i os alle juleaften

Opslaget gik viralt på kort tid og modtog flere tusinde likes og hundredvis af delinger og kommentarer. De positive reaktioner på restaurantens Facebook-opslag, får Michael Beck til at håbe:

»Vi er så overvældede. Vi er ikke de eneste, der viser omsorg. Forhåbentlig vil personer, der har set dette, også gøre det samme«, siger han til Manchester Evening News.

​LÆS OGSÅ: Sussi er hjemløs: Julen siger mig ikke noget

Michael Beck fortæller også, at de nu har forberedt hjælp til de hjemløse, nu hvor vinteren står for døren. De har blandt andet sørget for varme accessories i form af huer og halstørklæder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Drukneulykke ved Rødvig Stevns: Én...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx