Af - 16/07-15 16:14

TV: Hun er det mest nuttede, du ser i dag – og så laver hun de vildeste tricksTV: Hun er det mest nuttede, du ser i dag – og så laver hun de vildeste tricks

Hun er bedårende, og så rammer hun rigtigt hver eneste gang.

Hun har krøller i hele hovedet, store brune øjne og så snakker hun med den sødeste australske accent. Riley Dashwood er noget af det sødeste, du kommer til at se længe. Og så kan hun i øvrigt de vildeste tricks.

Kan du se, hvad der gør Micah så speciel?
Kan du se, hvad der gør Micah så speciel?

Uden besvær kaster Riley en mælkekarton over skulderen, som selvfølgelig rammer perfekt ind i køleskabet. Hun gør det samme med et stykke toastbrød, der rammer lige ned i brødristeren. En dvd smider hun nonchelant – uden at kigge – i dvd'en, og den rammer perfekt.

Riley Dahswood virker ved første øjekast som lidt af et vidunderbarn med en form for magiske kræfter. Men hun er bare en helt almindelig pige, men en stor portion tålmodighed – og en far, der ligeledes har uanede mængder af tålmodighed.

ADVARSEL: Overlæs af nuttede baby-billeder - se popstjernens udvikling
ADVARSEL: Overlæs af nuttede baby-billeder - se popstjernens udvikling

For videoen blev – selvfølgelig – ikke taget i et enkelt hug. Det har taget timer og dage at få de rigtige skud i kassen - og det er ikke fake. Men det er noget, Riley og hendes far Rhett hygger sig med.

- Da den første ramte rigtigt, blev jeg så overrasket og så fortsatte vi bare, fortæller Rhett til Mashable:

- Jeg var klar over, at det ville blive svært, så derfor lavede vi en video, der handler om vedholdenhed og snakkede lidt om ikke at give op og have mål og være vedholden.

TV: Nuttet pige får os til at huske, hvordan det var at se Løvernes Konge for den første gang
TV: Nuttet pige får os til at huske, hvordan det var at se Løvernes Konge for den første gang

Det er ikke den første video Riley og hendes far har lavet sammen. Det startede som en hobby, og nu har Riley sin helt egen YouTube-kanal og Facebook-side, hvor man kan følge med. Og det er resten af verden så småt begyndt at opdage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Retssagen minut for minut: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx