Af - 02/08-15 14:51; Opdateret: 02/08-15 15:18

60 års fødselsdag ødelagt af tankstations-forbryder: Se billedet60 års fødselsdag ødelagt af tankstations-forbryder: Se billedet

Hvad byder man uventede gæster?

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Sikke en fest.

Gæsterne taler sikkert stadig om aftenens optrin. Midt i en 60 års fødselsdag i den nordsvenske by Persön, smadrede en bil pludselig ind i sidebygningen.

I Nordsverige har der den sidste uges tid huseret en tankstations-forbryder. Først gik han sidste søndag amok på en Statoil med en pulverslukker og sendte en kunde på hospitalet.

Så skal der tankes: Statoil sælger dåseøl ved benzinstanderne
Så skal der tankes: Statoil sælger dåseøl ved benzinstanderne

I aftes kørte han så en stjålet bil ind i indgangen til en anden Statoil - hvor der på en restaurant i samme bygning netop blev afholdt stor 60 års fødselsdagsfest.

- Vi spiste aftensmad, da bilen kom. Det var kun et par meter fra os, siger en fødselsdagsgæst til Aftonbladet.


De fik fat på politiet, men det stoppede ikke her.

- Mens politiet var på vej, forsøgte han at sætte ild til bilen. Da politiet kom, lukkede de os ind i et rum, da de var bange for, at han kunne skade os.

Inger Støjberg overfuset af unge mænd på tankstation
Inger Støjberg overfuset af unge mænd på tankstation

Ved midnatstid lykkedes det politiet at overmande forbryderen med peberspray og tog ham herefter med på politistationen.

Politiet udtaler, at manden de beskriver som cirka 30 år, opførte sig meget aggressivt og havde trukket kniv i gerningsøjeblikket.

Man ser nu på, om der skal lægges sag an.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx