Af Amalie Abildgaard - 21/10-17 11:37

Da han tog sin elskerinde med hjem, gik konen amok: 'Jeg troede, hun skulle dø'Da han tog sin elskerinde med hjem, gik konen amok: 'Jeg troede, hun skulle dø'

Den britiske mand var godt i gang med elskerinden på sofaen, da konen pludselig kom hjem.

storybild

Fotoillustration.

Hvis der skulle herske nogen tvivl, så er det en rigtig dårlig idé at slæbe elskerinden med hjem i sit fælles hjem med konen. Den lektie lærte en 33-årig brite på en bitter måde, da det slog fuldstændig 'klik' for hans ægtefælle, skriver The Telegraph.

Den britiske mand var godt i gang med elskerinden på sofaen, da konen pludselig kom hjem en oktobernat i 2015.

Et par dage tidligere havde manden indrømmet utroskab og forklaret, at han ønskede at skille sig fra sin kone. Hun skulle have taget nyheden med 'overraskende ro', og parret havde diskuteret, hvordan deres børn og penge skulle fordeles mellem dem.

Herefter var konen taget hjem til en veninde, og derfor så manden sit snit til at invitere sin 24-årige elskerinde med hjem.

Men den aften vendte konen tilbage og mødte synet af sin mand og elskerinde på sofaen.

Det syn blev for meget for den 33-årige kvinde, og hun gik derfor ind i køkkenet for at lave sig en kop te og sunde sig.

Da hun kom tilbage til stuen, endte hun med at være alene med elskerinden, da manden skulle se til børnene på husets anden sal. Da de to kvinder var alene, tog hustruen en pludselig beslutning.

»Hun kastede det kogende vand fra sin kop på elskerindens hals og bryst,« skulle anklageren ifølge det britiske medie have sagt i retten.

Den 24-årige kvinde skulle have skreget af smerte og have følt sig fanget af sin elskers kone. Manden vendte tilbage til stuen til et syn, han nok sent vil glemme.

»Jeg så, hvor rasende hun var. Jeg vidste, at det virkelig var hendes mening at skade N.N. (elskerinden, red.) mest muligt. Jeg så dampen fra det kogende vand. N. N. havde alvorlige smerter. Min første tanke var at få N.N. til hospitalet så hurtigt som muligt, fordi jeg var bange for, at hun ville dø,« har den britiske mand forklaret i retten ifølge The Telegraph.

Herefter havde elskerinden prøvet at flygte, men konen jagtede hende. Da hun nærmede sig, hev hun fat i elskerindens hestehale.

»Jeg var chokeret. Hun jagede mig rundt om huset, og jeg vidste, at vi havde gjort noget forkert ved at have en affære. Men nu hvor chokket er gået over, ved jeg, at jeg ikke fortjente den behandling,« har den 24-årige sagt i retten.

Den 33-årige kvinde, der er anklaget for grov vold på sin mands elskerinde, siger, at hun ikke kan huske noget fra aftenen.

Psykiatere, der er blevet taget med i retten, er enige om, at 33-årige kvinde havde alvorlige problemer med at acceptere, at hendes ægteskab var gået i vasken. Dermed blev hendes reaktion beskrevet som en 'akut stressaktion'.

Kvinden har også sagt, at hun lider af angst og depression. Retssagen er endnu ikke afsluttet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bruuns klumme: Hvorfor først nu, Wenger?
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Den verdenskendte svenske musiker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx