Af - 03/09-16 12:44

9 ting alle mænd håber du vil spørge om på første date9 ting alle mænd håber du vil spørge om på første date

Skal du på første date med en (dejlig?) mand i aften? Så får du her 9 gode spørgsmål, som din udkårne hemmeligt ønsker sig, at du stiller

storybild

(Billede: Scanpix)

Glem alt om: "Hvad arbejder du med? Hvor kommer du så fra? Og hvad er din yndlingsfilm?" Hvis man skal tro Cosmopolitans journalist Frank Kobola, så kan du glemme alt om de standard-kedelige autospørgsmål, og i stedet tænke lidt kreativt.

Han foreslår derfor følgende 9 spørgsmål til en rigtig god date.

Hvis du kunne lave lige hvad du ville, lige nu, hvad lavede du så?


Så ved du lidt om, hvad han er for en mand, hvad bryder sig om og hvad han kan lide at lave. Men hvis han svarer 'jeg ville da være lige her sammen med dig" så bør du straks overveje at droppe ham for kiksede bemærkninger.

Kvindelige singler: Mænd med disse job er mest attraktive
Kvindelige singler: Mænd med disse job er mest attraktive

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Normalt snakker går snakken om, hvordan tilværelsen er LIGE NU. Men med det her spørgsmål åbner du op for at han kan fortælle om sine ambitioner og drømme.

Boost hans ego

Sidder han og undersælger sig selv lidt, og prøver at hinte til noget der gør ham rigtig stolt, så giv ham lige en chance for at forklare - spørg ind til det. Altså han skal naturligvis ikke overtage hele samtalen så det bare handler om ham, men der er ingen grund til at han ikke skal få lov at vise sig lidt.

Her er ordene du ALDRIG må bruge på din datingprofil
Her er ordene du ALDRIG må bruge på din datingprofil

Hvad er den perfekte date for dig?

Han vil så gerne have at du spørger - og så har du også en god idé til, hvordan næste date skal se ud, hvis du skal planlægge den.

Har du dårlige vaner og 'turn offs'?

Ting du og han absolut ikke kan leve med i et forhold, de skal frem i lyset før det er for sent. Så selv om det kan blive en lidt ubehagelig samtale, så kan du lige så godt tage hul på bylden med det samme.

11 akavede øjeblikke, når du har sex med en ny
11 akavede øjeblikke, når du har sex med en ny

Er du ligeså nervøs som jeg?

Det er 2016, så chancerne for at i har mødt hinanden online, og derfor aldrig har mødt hinanden før er store. Tag luften af balonen, og spørg. Så kan i begge to bedre slappe af.

Skal vi knalde?

... Drømmer han sikkert om, at du spørger. Så det er garanteret et hit. Du spørger naturligvis kun, hvis du selv har lyst ;)

LISTE: 10 anderledes dates, der er bedre end kaffe
LISTE: 10 anderledes dates, der er bedre end kaffe

Hvad er din yndlingsjoke?

Bed ham om at fortælle sin yndlingsvittighed. Det siger en del om ham - også selv om han ikke kan komme i tanker om nogen. Det er vigtigt lige at få testet om jeres humor er kompatibel. Og hvis du presser ham til at fortælle en joke, han er lidt pinligt berørt over at han elsker, så véd du det bliver godt.

Skal vi dele regningen?

Bevares, det kan da være, det er galant, hvis han klarer regningen, men inderst inde, så vil han altså gerne spørges. Og han vil formodenlig også gerne deles om betalingen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx