Af - 04/10-16 18:31

14-årig kom blødende op af vandet - video afslører den uhyggelige sandhed14-årig kom blødende op af vandet - video afslører den uhyggelige sandhed

Cameron Timms og hans familie blev chokerede, da de opdagede, hvad der var sket.

storybild

Såret på Camerons arm var kun et af de steder på kroppen, som var blevet ramt af angrebet. (Screendump)

14-årige Cameron Timms kan betegnes som en heldig kartoffel, efter han for nogle dage siden var ude at tage en svømmetur med sin familie.

Den australske dreng mærkede pludselig en skarp smerte, og da han kom op af vandet, kunne familien til sin skræk konstatere, at han blødte fra flere steder på kroppen.

10 år efter farens død: Steve Irwins datter wrestler med krokodille
10 år efter farens død: Steve Irwins datter wrestler med krokodille

Det var først, da de tjekkede et GoPro-kamera, som havde været med på svømmeturen, at sandheden gik op for dem: Cameron Timms havde været i nærkontakt med en ferskvandskrokodille.

Lykkeligvis var drengens skader ikke mere alvorlige, end at han kunne blive lappet sammen af en sygeplejerske, og han restituerer nu i familiens hjem, rapporterer 9 News Perth.

Krokodille æder australsk kvinde på aftensvømmetur
Krokodille æder australsk kvinde på aftensvømmetur

Australske ferskvandskrokodiller er ikke helt så farlige som saltvandskrokodillerne, men har mange menneskeliv på samvittigheden, så Cameron Timms kan roligt prise sig lykkelig for, at han slap med overfladiske sår.

LÆS OGSÅ: Tændrør og tidevand redder australier ud af krokodilleknibe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx