Af - 05/02-16 06:27

Undersøgelse: Din seriesmag påvirker dit kærlighedslivUndersøgelse: Din seriesmag påvirker dit kærlighedsliv

Netflix står bag ny undersøgelse, der viser, at din seriesmag har betydning for dit kærlighedsliv.

Hvad betyder det, når man bliver inviteret til "Netflix og chill" - metroxpress tog på gaden for at spørge, hvordan de opfatter dén invitation. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

I en ny undersøgelse mener 27 procent af de adspurgte, at det er vigtigt, at man ”passer sammen på seriefronten”, når man dater.

Undersøgelsen, hvor 1.008 amerikanere deltog, blev foretaget af Ipsos på vegne af Netflix.

Særligt kan mændene forføres, hvis kvinden har samme seriesmag. 34 procent af mændene svarer, at de kunne finde på at invitere en kvinde på en date alene ud fra hendes præferencer inden for film og serier - mod 19 procent af kvinderne.

Her er tre af de største genoplivede tv-serier
Her er tre af de største genoplivede tv-serier

Undersøgelsen viste desuden, at film og tv-serier var mere populære emner på en date end blandt andet arbejde, sport og politik – og en fjerdedel svarede, at de finder andre folk mere eller mindre tiltrækkende alt efter deres seriesmag. 58 procent svarede, at de knytter et tæt bånd med deres partner, når de ser Netflix sammen.

Relationsrådgiver Lasse Bauer finder undersøgelsen ”mere sjov end videnskabelig”.

- Film og tv-serier er et stort emne, når vi mødes - også med familie og venner. Kulturelt, følelsesmæssigt og politisk kan det knytte bånd mellem to mennesker, hvis man deler smag i tv, siger han.

Tre grunde til at se ’Making a Murderer’
Tre grunde til at se ’Making a Murderer’

- Omvendt har jeg ikke hørt om nogen, der efter første date har sagt, at ”jeg dumpede ham, fordi han så Game of Thrones, og det gjorde jeg ikke”, siger han og tilføjer, at hvis man ikke kan enes om, hvad man skal se i tv, er det nok i virkeligheden ikke tv-præferencerne, men helt andre problemer ved parforholdet det drejer sig om.

Klik dig gennem galleriet øverst og se, hvad folk på gaden svarer til spørgsmålet: "Vælger du kæreste efter, om I deler seriesmag?"

LÆS OGSÅ: Fantastisk brev fra lille barn: Trump ødelægger Netflix & Chill

LÆS OGSÅ: Netflix mest populære serie vender tilbage: Se trailer og premieredato

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx