Af - 21/12-16 21:07

Fætteren afslører: Derfor blev Kanye West indlagtFætteren afslører: Derfor blev Kanye West indlagt

I et interview med Daily Mail har Kanye Wests fætter afsløret, hvorfor den verdenskendte rapper blev indlagt på hospitalet.

Bildstrecke im Grossformat »
- Kanye har ikke været sig selv i et stykke tid, fortalte en kilde til det amerikanske medie ET. Ronald Reagan UCLA Medical Center i Los Angeles. Ronald Reagan UCLA Medical Center i Los Angeles. Kanye West danner par med realitystjernen Kim Kardashian. Her ses de til MTV's Video Music Awards, som foregik i New York. Kim Kardashian var iført en meget gennemsigtig kjole, som du kan læse mere om her: Foto taget 28. august 2016 "Kimye" er Kim Kardashian og Kanye West's kærestenavn. De to har været sammen siden 2014. Foto taget 9. september 2016 Kim Kardashian og Kanye West har to børn på cv'et, nemlig Saint og North West. Foto taget 28. august 2016 På billedet ses Kim Kardashian og Kanye West på den røde løber til arrangementet "Punk: Chaos to Couture" i New York. Kim er iført en blomsterkjole fra Givenchy-designeren og ven af familien Riccardo Tisci. Foto taget 6. maj 2013 Sådan så Kim Kardashian ud, da hun ventede barn nummer to til LACMA Art + Film Gala i Los Angeles. Foto taget 7. november 2015 Realitystjernen Kim Kardashian er blandt andet kendt for at være en af de prominente stjerner i realityshowet "Keeping Up With The Kardashians". Foto taget 28. august 2016 På billedet ses Kim Kardashian forføre kameraet med hendes famøse bagdel - som hun er meget kendt for. Kim har nemlig investeret mange penge i implantater. Klik på linket og find ud af, hvor meget plastik hun har i bagdelen. Foto taget 9. September 2016. Kim Kardashian og Kanye West i matchende Balmain tøj, til the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala). Foto taget 2. maj 2016. Under modeugen i Paris i 2016 blev Kim Kardashian og Kanye West berøvet for over 10 millioner dollars. Billedet er taget da parret var til modeugen. Du kan læse mere om hendelsen ved at klikke på linket. Foto taget 2. oktober 2016. Kim Kardashian har siden overfaldet i Paris holdt sig helt sky fra diverse sociale medier som Snapchat og Instagram. Foto taget 28. august 2016 Da Kanye West giftede sig med Kim Kardashian, kom han samtidig i familie med en meget kulørt og om medieomtalt familie. Mod nogle af dem på de næste billeder. Foto taget 11. februar 2016 Kim Kardashian med hendes to stedsøstre Kylie Jenner og Kendall Jenner. Søstrene har samme mor, men forskellige fædre. Kylie Jenner tjener gode penge på sin kosmetikserie, og Kendall jenner er en af tidens mest populære modeller. Foto taget 24. august 2014 Caitlyn Jenner, tidligere kendt som Bruce Jenner, skiftede køn i 2015. Caitlyn er Kim Kardashians stedfar og var gift med Kris Jenner, som er Kim Kardashians mor. Kanye West har så stor respekt for Caitlyn Jenner, at han valgte at en voksdukke, der til forveksling lignede Caitlyn, skulle medvirke i en af hans nyeste musikvideo. I videoen ligger Caitlyn og Kanye i samme seng - sammen med en masse andre kendisser. Foto taget d. 28. februar 2016.

For en måned siden var Kanye West på alles læber, efter han svinede Beyonce, Hillary Clinton og Mark Zuckerberg til, og efterfølgende smed mikrofonen og smuttede.

Dagen efter aflyste han alle koncerter på sin Saint Pablo Tour, og blev indlagt på hospitalet for et mentalt nedbrud. Mange gættede på årsagen til nedbruddet, og den har hans fætter nu løftet sløret for I et interview med Daily Mail.

Mystisk møde: Kanye West besøger USA's næste præsident i Trump Tower
Mystisk møde: Kanye West besøger USA's næste præsident i Trump Tower

Lawrence Franklin fortæller i interviewet, at en anden af Kanyes fætre fandt en sex video af rapperen, og krævede 1,7 millioner kroner for ikke at offentliggøre videoen.

Ifølge Lawrence var hændelsen dråben der fik bægeret til at flyde over. Kanye betalte den kvarte million dollars, men mistede til gengæld troen på sine nærmeste, hvilket i sidste ende førte til hans psykiske nedbrud.

Første tegn fra Kanye West siden indlæggelsen: Se den nye forandring
Første tegn fra Kanye West siden indlæggelsen: Se den nye forandring

Afpresningen skete samtidig med, at Kanyes mor Donda døde, og gjorde derfor situationen endnu værre.

På selvsamme tour som nu er aflyst, synger rapperen i nummeret ‘Real Friends’

- Jeg havde en fætter, som stjal min laptop, hvor jeg bollede damer på. Betalte den ni**a 250 tusinde for at få den tilbage. Rigtige venner, hva?

Skal Kim og Kanye skilles? Ny ven blander sig i rygterne
Skal Kim og Kanye skilles? Ny ven blander sig i rygterne

Nu viser det sig altså, at sangteksten var sand og delvist skyld i den psykiatriske indlæggelse.

LÆS OGSÅ: Ven til Kim Kardashian: Kim vil skilles

LÆS OGSÅ: Kanye Wests bror afslører: Derfor er han indlagt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Pølsevogn og dj: Sådan festede...
bt.dk
Nu sætter kronprins Frederik ord på...
bt.dk
Lige til glemmebogen: Magnussen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx