Af - 28/07-16 18:21

Udskrev bøde til sig selv: Er Arne verdens ærligste betjent?Udskrev bøde til sig selv: Er Arne verdens ærligste betjent?

Den norske betjent Arne Stavnes havde glemt sin redningsvest under en patruljering til vands - og det kom til at koste ham.

Bildstrecke im Grossformat »

500 norske kroner.

Det måtte en norsk betjent betale i bøde - udskrevet af ham selv.

Grundet et øget sikkerhedsniveau på og omkring Utøya, hvor 69 unge mennesker blev dræbt under en massakre i 2011, var Arne Stavnes på patrulje til vands umiddelbart før femårsdagen for angrebet.

Den norske avis VG lavede derfor en reportage desangående, men i kommentarfeltet på hjemmesiden, var det ikke artiklens indhold, der blev diskuteret. Det var en lille, men vigtig detalje, som Stavnes havde glemt:

Sin redningsvest.

Det påpegede flere læsere, der kritiserede betjenten for ikke at gå forrest som et godt eksempel.

Den kritik tog han til efterretning:

I et opslag på Facebook skrev Arne Stavnes således:

I dag var der et billede af mig i VG, og ja, jeg glemte at tage vest på [...] Det vil jeg gerne beklage overfor indbyggerne i dette langstrakte og smukke land - og specielt overfor et par engagerede medborgere i kommentarfeltet på VG.no.

Uheldigvis sidder lovens lange arm fast på min krop, så jeg har netop udskrevet en velfortjent bøde til mig selv på 500 kroner.

Husk vesten. God sommer, folkens

H/T Eb.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx