Af - 23/08-16 09:53

Hun blev født med en tumor i ansigtet - nu lærer hun andre at elske sig selvHun blev født med en tumor i ansigtet - nu lærer hun andre at elske sig selv

Hvis folk stirrer på mig, stirrer jeg igen.

storybild

22-årige Marimar Quiroas liv har været præget af udfordringer, siden hun blev født., men det har ikke stoppet hende fra at få det bedste ud af det.

Hun blev født med en tumor i ansigtet, som gør, at hun ikke kan tale, og hun er nødt til at indtage mad gennem en sonde i maven. Men trods de svære betingelser, har hun besluttet sig for, at ingen skal tage drømmene fra hende, skriver Cosmopolitan.

Close one 😉

A photo posted by Gorda66💋 (@makeupartistgorda66) on


Er Bieber rykket videre til ny model? Fester med endnu en skønhed
Er Bieber rykket videre til ny model? Fester med endnu en skønhed

Hun står bag en succesfuld youtube-kanal, hvor hun viser sine evner frem som makeup-artist, og her breder hun sine positive budskaber ud til alle sine følgere.

Som ung var hendes ansigt endnu mere skadet af den medfødte tumor, der tvang hende til at holde sig indenfor af frygt for omgivelsernes reaktion, der ofte bød på tilråb og mobning, men takket være en række operationer, fik hun nok selvtillid til at gå ud, og i dag er hun fyldt med selvtillid.

- Da jeg var lille, plejede jeg at tale med mit eget spejlbillede, fortæller hun i et interview med Barcroft.

Sød video: Sådan klarede Selena Gomez sin første audition som 11-årig
Sød video: Sådan klarede Selena Gomez sin første audition som 11-årig

- Jeg fortalte mig selv, at jeg var smuk. Jeg opmuntrede mig selv og noterede mine positive egenskaber. Sådan lærte jeg at acceptere mig selv, og den jeg er, fortæller hun med en blyant i interviewet.

Slayinn 💕

A photo posted by Gorda66💋 (@makeupartistgorda66) on


I dag har hun 120.000 følgere på Youtube og 39.000 på Instagram, der ser hendes tips makeup og syn på livet.

De mange følgere giver hende komplimenter, der hjælper på selvtilliden, men indimellem skal hun også lægge øre til negative kommentarer.

Denne stjerne har verdens smukkeste ansigt
Denne stjerne har verdens smukkeste ansigt

- Jeg er stødt på negative mennesker på Youtube og i min hverdag. Folk der siger, jeg ligner en abe, og at min mund ser underlig ud. Jeg kan se, at de stirrer. Når de gør det, beder jeg dem om at stoppe, ellers stirrer jeg igen. Hvis folk stirrer, stirrer jeg igen. Jeg ser ikke væk, før de gør det, siger Marimar Quiroa, der har et godt råd til andre poiger, der kæmper med selvtilliden.

Was a honor to attended to go to her makeup seminar 😘💕❤️. Thanks girl 💕 @scillaxnicole

A photo posted by Gorda66💋 (@makeupartistgorda66) on


- For mig betyder skønhed, at man accepterer hvem man er, og man ignorerer, hvad andre mennesker siger. Du viser selv din din skønhed. Det betyder ikke noget, at du ikke ser ud som alle andre. Accepter dig selv, for den du er, siger hun til Barcroft.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

USA's topforhandler: EU og Danmark...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert om...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx