Af Ritzau - 12/08-16 05:55; Opdateret: 12/08-16 06:47

Udenrigsministeriet til danskere i Thailand: Vær forsigtigeUdenrigsministeriet til danskere i Thailand: Vær forsigtige

Danmarks ambassade i Thailand undersøger, om danskere er kommet til skade i forbindelse med eksplosioner.

Hvis man som dansker opholder sig i Thailand, hvor der både torsdag og fredag har været eksplosioner, opfordrer Udenrigsministeriet til, at man følger situationen nøje gennem lokale medier og desuden udviser forsigtighed.

Det siger den vagthavende ved Udenrigsministeriets Borgerservice, som desuden oplyser, at der fredag morgen ikke er kendskab til, at danskere skulle være kommet til skade i forbindelse med eksplosionerne.

Ifølge flere medier har der fredag været mindst otte eksplosioner flere forskellige steder i Thailand, blandt andet i populære turistområder som Hua Hin og Phuket.

- Ambassaden er i tæt kontakt med de thailandske myndigheder for at finde ud af, om der måtte være danskere blandt de tilskadekomne ved de to eksplosioner fredag morgen i Hua Hin og de to eksplosioner i Patong på Phuket, siger den vagthavende i Udenrigsministeriet.

Hun oplyser desuden, at der ifølge myndighederne ikke er danske tilskadekomne ved andre eksplosioner i Surat Thani i det sydlige Thailand.

Samtidig har thailandske myndigheder bekræftet, at ingen danskere kom til skade i forbindelse med torsdagens bomber i Hua Hin. Her mistede en person livet, mens 19 andre blev såret.

Danskere, der har brug for hjælp, kan kontakte Udenrigsministeriets Borgerservice på telefonnummer 33 92 11 12.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx