Af - 25/12-16 14:01; Opdateret: 25/12-16 14:18

Blev overfaldet med syre: Nu har hun fundet kærligheden og er blevet morBlev overfaldet med syre: Nu har hun fundet kærligheden og er blevet mor

Hun fik som 17-årig ætset sit ansigt til ukendelighed. Nu kan hun for første gang i mange år smile igen.

Bildstrecke im Grossformat »

At livet kan være barsk, ved Sonali Mukherjee alt om.

For 14 år siden blev den indiske kvinde udsat for et brutalt overfald, der efterlod hende vansiret og blind for resten af livet.

Tre gerningsmænd kastede en kop syre i den dengang 17-årige psykologistuderendes ansigt, så det blev brændt til ukendelighed, skriver The Sun.

De tre mænd blev efterfølgende anholdt og idømt ni års fængsel. De blev dog allerede lødladt efter tre år og kunne således ufortrødent fortsætte deres liv. Det kunne Sonali ikke.

Fik et nyt ansigt for fem år siden - se hans vilde forvandling
Fik et nyt ansigt for fem år siden - se hans vilde forvandling

I årene, der fulgte, var hun plaget af store psykiske og fysiske mén, der gjorde det svært for hende at turde vise sig for omverdenen.

Hendes familie forsøgte at hjælpe hende ved at spare op til, at kunne få sit ansigt opereret. Men indsatsen var forgæves, og på et tidspunkt var Sonali tæt på helt at give op på livet.

Ændringen kom dog, da hun for nogle år siden medvirkede i et populært indisk tv-program og vandt tre millioner indiske rupees svarende til godt og vel 350.000 kroner.

Folk kritiserer hendes seneste plastikoperation - og nej, det er ikke brysterne
Folk kritiserer hendes seneste plastikoperation - og nej, det er ikke brysterne

Sonali Mukherjees tv-optræden blev et vendepunkt i hendes liv, skriver The Sun. Nu var hun pludselig berømt, og hjælpen strømmede ind.

Men ikke nok med det. Så var Sonalis vansirede ansigt også blevet symbol på de mange hundrede kvinder, der hvert år udsættes for syreangreb i Indien. En trist statistik, hvor ofrene ofte er helt unge kvinder, der har modsat sig et giftemål eller fornærmet en mand ved eksempelvis at afvise ham seksuelt, skriver The Wire.

Selvom Sonali Mukherjee har fået gennemført intet mindre end 28 plastikoperationer i sit ansigt, er det dog ikke operationerne, der har givet hende smilet tilbage, men derimod det at stifte en familie, skriver The Sun.

Gifte tvillingepar kan ikke kende forskel på hinanden: Her er deres vilde løsning
Gifte tvillingepar kan ikke kende forskel på hinanden: Her er deres vilde løsning

Efter at hun medvirkede i tv-showet, blev hendes overfaldshistorie senere brugt som case i et krimi-program, som blev sendt i fjernsynet og vist for millioner af seere.

En af dem, der så med, var en ung ingeniør ved navn Chittaranjan Tiwary. Han blev så betaget af Sonali, at han kontakede hende og inviterede hende ud. Det blev starten på et varmt venskab, som førte til, at de senere hen faldt pladask for hinanden. De er nu gift og har netop fået en datter, skriver The Sun.

Netop det at give liv til en smuk, lille pige har været som at få ansigtet igen, fortæller Sonali Mukherjee.

- At være mor er en helt utrolig og fanastisk følelse. Øjeblikket, hvor jeg rørte hendes ansigt, overvældede mig indeni, og det føltes som om, jeg fik mit ansigt tilbage igen. Alle siger hun ligner mig, siger hun til The Sun og tilføjer, at hvor hendes liv før var mørkt, er det nu blevet lyst igen.

- Jeg kan høre hende, når hun græder, og mærke hende. Det er en utrolig følelse. Selvom jeg er blind, har hun bragt lys ind i min mørke verden.

- Mit liv føles helt nu. Det er den bedste følelse efter alle de år med desperation og smerte. Jeg føler, jeg er blevet belønnet for al den smerte, jeg har gennemgået, siger Sonali.


LÆS OGSÅ: TV: Teenagepige med mystisk lidelse bor i en plastikbalje

LÆS OGSÅ: 15-årige Mia lider af mystisk lidelse: Hvilken sygdom har jeg?

LÆS OGSÅ: Løb med bare fødder på stranden: Du får et chok, når du ser hendes fødder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
'Skyldige' Ramos om Salah-skade:...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Salah gik grædende fra banen: Hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx