Af David Andersen - 13/07-17 18:32

Chefen bad Scott tage sminken af: Nu hyldes han af 20.000 for sit svarChefen bad Scott tage sminken af: Nu hyldes han af 20.000 for sit svar

Den 20-årige englænder finder sig ikke i forskelsbehandling.

storybild

'Man kan ikke nedtone et mesterværk'.

Med den selvsikre udmelding bad 20-årige Scott Ayton-Laplanche sin chef om at rende og hoppe, da han i sidste uge blev bedt om at smide sminken eller i det mindste nedtone den.

Siden satte han sig til tasterne og skrev et opslag på Facebook, som nu er blevet liket mere end 20.000 gange og har givet ham massiv opbakning i kommentarfeltet.

I opslaget forklarer Scott, som arbejder i en elektronikforretning i byen Wakefield, at der aldrig har været en makeup-politik i butikken, og at hans tidligere chefer ligefrem har støttet ham i at gå med sminke.

Men nu er der kommet ny ledelse, og hans nye chef har bedt ham droppe sminken. Da Scott afviste, blev han bedt om i det mindste at nedtone det, altså gå med mindre sminke.

'Undskyld mig? Nedtone det? Man kan ikke nedtone et mesterværk', skriver han i opslaget.

'Selvfølgelig dropper jeg ikke sminken, når alle mine (kvindelige) kolleger må komme på arbejde som deres fantastiske jeg ... Hør lige, dette er 2017, en tid på året hvor vi fejrer Pride hele sommeren, og jeg ser skidegodt ud, så lær at leve med det. Det er forkert at diskriminere åbenlyst, ligemeget hvad grunden er', skriver Scott.

Opslaget er kommenteret mere end 2.000 gange i skrivende stund, og langt størstedelen er positive tilkendegivelser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Cykelrytter dræbt af puma - slæbt ind...
bt.dk
Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx