Af - 08/03-16 07:58

Vild pubcrawl er nået sidste omgang efter tre år: Så mange stop var derVild pubcrawl er nået sidste omgang efter tre år: Så mange stop var der

En pubcrawl i London har efter sit tredje år med en hulens masse stop både bag sig nu kaldt sin sidste omgang. Londons længste pubcrawl bliver den kaldt.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er ikke mange pubcrawls i Danmark, der kan måle sig, med hvad en mand i London, England, har opnået. I tre år har han fulgt Londons undergrundsbane, ‘The Tube’, og drukket en fadøl ved hvert stop. 270 stop - og dermed 270 fadøl på hver pub.

Det skriver The Telegraph.

Firma bag Prag-druk meldt til politiet
Firma bag Prag-druk meldt til politiet

Sam Cullen, som manden hedder, fik sin idé under The Tube’s 150 års jubilæum tilbage i 2013, hvor han tænkte, at det ville være en fed idé at besøge en pub ved hvert stop i hele undergrundens netværk. Alle 270 stop. Nu er sidste omgang endelig nået på The Defector’s Weld ved Wood Lane stoppet i London.

Gedigne tossestreger
Gedigne tossestreger

- Jeg vidste, før jeg startede, at jeg ville skrive en blog eller bare skrive noget kreativt. Spørgsmålet var bare om hvad. Allerede dengang anmeldte jeg mange pubs for folk, så det virkede som en god idé, siger Sam Cullen til The Telegraph.

Han indrømmer dog også, at han godt vidste, det lød som en sindssyg idé, men alle hans venner sagde, han bare skulle springe ud i det - så det gjorde han.

Jonas efter vild druktur på DR3: Overdrev på grund af tv
Jonas efter vild druktur på DR3: Overdrev på grund af tv

Værsgo: Baren til dig der drømmer om at gå på druk med en kat
Værsgo: Baren til dig der drømmer om at gå på druk med en kat

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Praktikant med kritisk vidneudsagn...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Første dom i Se og Hør-sag - kendis...
bt.dk
Tidligere Superliga-direktør i krig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx