Af Lars Dinesen - 25/09-17 19:37

20-årig kvinde blev dopet og skulle sælges som sexslave: Advokat sår nu tvivl om hendes historie20-årig kvinde blev dopet og skulle sælges som sexslave: Advokat sår nu tvivl om hendes historie

Forsvareren for en mand, der sidder på anklagebænken for at have medvirket til en opsigtsvækkende kidnapning af en ung, britisk model i Italien, mener, at modellen har orkestreret et større fupnummer som led i et reklamestunt for at fremme sin egen karriere.

storybild

Det skriver britiske Metro.

Det vakte opsigt, da den 20-årige britiske model, Chloe Ayling, gik ind på den britiske ambassade i Milano. Hun forklarede, at hun havde været kidnappet, bedøvet med hestemedicin og derefter blev stoppet ned i taske, hvorefter gerningsmændene holdt hende i håndjern i et afsidesliggende hus i byen Borgial udenfor Torino i seks dage. Hendes kidnapper var en 30-årig polsk mand, der havde en 36-årig bror i modellens hjemland, Storbritannien. Det er broren, som de italienske myndigheder kræver udleveret under mistanke om at være medskyldig i forbrydelsen.

Meningen var, at kvinden skulle bortauktioneres som sexslave på det såkaldte 'mørke internet,' hvis ikke hendes agent betalte 300.000 amerikanske dollar, eller omkring 1,9 millioner danske kroner i løsepenge til den 30-årige polak. Gidseltagerne skulle være hyret af en gruppering ved navn 'Black Death Group,' der holder til på det mørke net.

Den unge kvinde var fløjet til Milano i anledning af en modelopgave i modehovedstaden, der viste sig at være falsk.

»En person med sorte handsker kom bagfra og lagde en hånd om min hals og én for min mund for at forhindre mig i at skrige. En person med sort elefanthue gav mig en indsprøjtning i min højre overarm. Jeg tror, jeg mistede bevidstheden. Da jeg vågnede, var jeg iført en lyserød bodystocking og de sokker, jeg har på nu,« fortalte hun i et større interview efterfølgende.

Her er det sidste billede, som modellen delte inden sin kidnapning.

Arrived

Et opslag delt af Chloe Ayling (@chloeayling) den

Mange havde svært ved at tro på historien, der lyder som noget, der meget vel kunne være handlingsforløbet i en kriminalroman. Og mandag i London's Westminster Magistrates' Court udfordrede den 36-årige mands forsvarer endnu engang modellens fremlægning af forløbet.

»Der er en reel risiko for, at hele sagen er et fupnummer,« lød det fra mandens forsvarer George Hepburne Scott.

Her ses den unge model på side 3 i Daily Star, en pendant til danske Ekstra Bladets side 9-pige.

Today's p3

Et opslag delt af Chloe Ayling (@chloeayling) den

Han uddybede sin teori ved at fremlægge materialer fra 'åbne kilder,' hvor den 20-årige model havde fået en del medieomtale ved at have været i nærheden af et terroranslag på Champs-Elysees i Paris. Desuden skulle kidnapperen have sendt en pressemeddelelse til en tabloidavis inden de satte kvinden løs. Det mente forsvarsadvokaten også, at der var noget lorent ved.

Ifølge en seddel fra kidnapningsgruppen og modellens egen historie, valgte hendes polske kidnapper på vegne af den hemmelighedsfulde gruppe, Black Death Group, at lade modellen gå, da man fandt ud af, at hun var mor til en lille datter. Den 30-årige mand ville køre hende til det britiske konsulat i Milano, men da de to kom inden åbningstid, så spiste modellen og den formodede gerningsmand morgenmad sammen. Det mente forsvarsadvokaten også var mærkværdigt, og han fremførte, at de grunde burde være årsag nok til ikke at imødekomme den italienske anklagemyndigheds krav om udlevering af den 36-årige bror.

Et opslag delt af Chloe Ayling (@chloeayling) den

»Sagen her har et unikt sæt af afvigelser, der kan føre til den konklusion, at de italienske myndigheder er blevet ført bag lyset og deres retssystem er blevet misbrugt,« sagde George Hepburne Scott ifølge Metro.

Dommeren i sagen mente dog ikke, at man nødvendigvis kunne de bruge forsvarsadvokatens research i 'åbne kilder' til noget, da der primært var tale om avisartikler. Retten vil tage stilling til udleveringen af den 36-årige mand fredag.

Den 20-årige Chloe Ayling har skrevet til sine 252.000 følgere på Instagram, at hun har opsagt samarbejdet med den agent, der sendte hende til det falske modeljob, men vil forsætte sin modelkarriere trods hændelsen i Italien i sommer.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
DMI: Vejret bliver endnu værre - her...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Se billederne: Indere håner den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx