Af Katrine Frederikke Wandrup - 31/07-17 17:13

Teenager proppede hammer i munden - det var en rigtig dum idéTeenager proppede hammer i munden - det var en rigtig dum idé

14-årige Kaley fra Lousiana, USA, vil nu for evigt være kendt som 'hammer-pigen'.

storybild

14-årige Kaley. (Billede: Privat foto)

Hun valgte nemlig at tage en hammer i munden for at bevise overfor en veninde, at hun ville gøre alt for at vise sin kærlighed til det koreanske band, BTS, skriver Buzzfeed.

»Jeg sendte hende billeder af en af dem (medlem i bandet, red.), og han ser så godt ud. Så jeg sendte billedet og skrev: ’Han er så smuk, at jeg kunne proppe en hammer i munden,« fortæller hun.

Der valgte veninden at tage hende på ordet og udfordre hende til faktisk at gøre det.

Og det gjorde hun så.

Problemet var bare, at hammeren satte sig fast inde i munden, og Kaley kunne ikke få den ud igen. Derfor valgte hun at dele et billede af sig selv på det sociale medie Twitter, som tydeligt viser hammeren – siddende fast inde i munden på teenageren.

’Hvordan skal jeg fortælle min mor, at en hammer sidder fast i min mund?,’ skrev hun i den medfølgende tekst.


Heldigvis lykkedes det for pigen at få hammeren ud igen efter en ti minutter lang kamp, men da var det for sent. Billedet havde allerede spredt sig på Twitter, og mange gjorde sig vittige på Kaleys bekostning, mens andre kom med ’gode’ råd.

Brugeren octuse skriver: ’Thor (den nordiske tordengud, red.) som barn.’


2D, en anden bruger på Twitter, er dog mere nysgerrig over, hvordan det overhovedet kunne lade sig gøre for Kaley at få hammeren ind i munden.

'Hvordan og hvorfor i al verden?,' skriver hun.


Lidt mere medfølende er brugeren Jenna, der skriver: 'Åh nej søde, hvad er det dog du laver?'


Andre vælger at være mere eller mindre hjælpsomme og svare på det, Kaley egentlig spørger om. Hvordan skal hun sige det til sin mor?

Eric sparkles skriver: 'Jeg tror, du bliver nødt til at skrive det ned til hende.'


Elise er dog noget mere nøgtern og tilbyder ikke den store hjælp. Hun skriver: 'Det kan du ikke, for du har en hammer siddende fast i din mund.'


Buzzfedd hat talt med Kaleys mor, som ikke har meget tilovers for sin datters stunt og fortæller, at hun ikke er så glad for, at hun for evigt vil blive kendt som moderen til den pige, som tog en hammer i munden - og ikke kunne få den ud igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Læserne om Støjbergs...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx