Af - 19/09-13 11:05

Kvinde til lærer: Date bare min steddatterKvinde til lærer: Date bare min steddatter

Læreren Jeremy Forrest kidnappede sin elev, men hvis de stadig vil være sammen, når han kommer ud af fængslet, så er de good to go.

storybild

Den nu 16-årige Gemma og læreren Jeremy Forrest. (Billede: Facebook / Politifoto)

- Jeg ønsker, at Gemma møder en, som hun kan være glad sammen med. Hvis den person er Jeremy, så er det Jeremy. Vi støtter hende uanset, hvad hun vælger at gøre.

Sådan lyder det fra stedmoderen til den nu 16-årige pige Gemma, der trak internationale overskrifter sidste år, hvor hun sammen med sin gifte lærer, dengang 30-årige Jeremy Forrest, stak af til Frankrig for at de kunne være sammen. Parret blev opdaget, da Jeremy forsøgte at få et job i en café.

LÆS OGSÅ: Lærer til skolepige: Jeg elsker dig

LÆS OGSÅ: Forelsket lærer tog 15-årig elev med ud af landet

Sagen blev slået stort op, da læreren havde kysset pigen første gang, da hun var 14 år og taget hendes mødom ugen efter, at hun fyldte 15.

- Jeg vil ikke lyve og sige, at der ikke har været tider, hvor jeg har råbt, bandet og ønsket ham død. Han tog vores barn, og det er utilgiveligt, men den slags vrede æder dig op indefra, og du er nødt til at give slip på den, siger stedmoderen i et interview med Daily Mail.

LÆS OGSÅ: 16-årig vil have børn med sexdømt lærer

- Han er blevet straffet, og vi hader ham ikke. Men, hvis jeg skal være ærlig, så er jeg ikke sikker på, at han nogensinde kommer her forbi til the og kage. Vi vil aldrig føle os 100 procent sikre på ham.

Jeremy er nu i fængsel, hvor han afsoner en straf på fem-og-et-halvt år bag tremmer. I mellemtiden forsøger Gemma - der har fået ny identitet efter hjemkomsten - at komme videre med sit liv.

De sociale myndigheder har forbudt pigen at besøge sin Jeremy i fængslet, men hun har fortalt, at hun stadig elsker ham og ønsker at være sammen med ham. Stedmoderen ønsker nu blot, at den unge pige får fred og ro til at leve sit liv.

- Så mange forfærdelige, sårende ting er blevet skrevet om Gemma af mennesker, der hverken kender hende eller sandheden. Hun er meget ydmyg og undskylder over alt det ballade, hun har skabt. Hun siger hele tiden undskyld, men hun var kun 15 år, og hun vidste ikke, at hendes liv ville blive forsidestof i aviserne og på internettet, siger stedmoderen.

- Men jeg kommer aldrig til at fatte, hvad der må være gået gennem hovedet på Jeremy.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Anna Due afslører: Derfor er jeg med...
bt.dk
Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Amalie overvejer at tage et stort...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx